Citat:
În prealabil postat de antoniap
Nicio stapanire din nicio inchisoare n-a avut la dispozitie cipuri! Deci n-a avut un control total asupra omului. Prin acceptarea cipului, ii permiti stapanirii sa aiba un control total asupra ta. Cam asta e.
|
Serios Antonia?
Eu am avut prieteni buni care au suferit de pe urma securitatii si care iti spun sigur ca in momentul in care au inceput sa fie batuti bestial cu batul peste testicule in timp ce erau legati si cracanati in picioare si-au pierdut orice control al deciziilor si au acceptat sa semneze ORICE li se vira sub nas, orice INVINUIRE, ...iar acum citiva dintre acesti batausi sunt in Parlament si in Guvern! dar asta-i alta poveste
..si tu imi vorbesti de un cip amarit care ne va ajuta sa traim mai confortabil.
Stai tu linistita ca SF-ul de care vorbesti cu controlul mintii tin de lipsa participarii nostre la lectiile de fizica si biologie la care multi au chiulit stind la o tigara in spatele scolii.
Decit sa ne tot rugam neincetat mai bine o rugaciune scurta si repejor la informare stiintifica a realitatii!...realitate care ne explica ca nu este posibil ca un amarit de cp sa-ti tina mina paralizata ca sa nu poti face cruce, adica pentru alte prostii te lasa sa o folosesti cu repeziciune... dar pentru a duce mina la frunte si la buric BA! :)))hai ca esti tare!
Bietul Parinte Iustin se lasa manipulat din nestiinta.
Tabara unii si alti "invatati" peste sfintiia sa si-i baga-n cap toate pseudo-informarile lor "stiintifice" in speranta ca el sa le promoveze pe youtube sau mai stiu eu pe unde, pentru ca altfel nu i-ar asculta nimeni!