Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Eu am auzit prima data de Parintele Parvu din studentie, adica demult, nu de cand a inceput aceasta controversa. Si ce am auzit? Ca este un om vazator cu duhul, cu anumite capacitati pe care putini le-au dobandit de sus. Mi-au spus-o oameni care au fost la el si care nu aveau nici un motiv sa ma minta, unul din el il avea drept duhovnic.
Daca el, la varsta lui respectabila, iese acum in fatza si si urla din rasputeri ca sa auda tot boborul ortodox si eterodox ca lucrurile tind sa ajunga urate in foarte scurt timp, eu merg pe varianta lui. In sensul ca il cred cand spune ca traim vremuri apocaliptice si ca trebuie sa dam atentia la maxim, nu ca trebuie sa aruncam buletinele la gunoi. Caci pana una-alta am o familie de intretinut.
Insa vreau sa subliniez o alta profetie pe care dansul a facut-o, zicand cam asa: vor mai fi vreo 2 ani de pace, dupa care vor mai urma cam 20 de ani groaznici. Si asta o spunea acum aproximativ un an in urma.
Da domnilor, exista mereu oameni ai Bisericii care profetesc. Cautati in Noul Testament, este plin de versete care ne ne arata ca acest lucru este adevarat.
|
În 2011 adică. A spus și un pustnic de pe muntele Rarău acest lucru, precum și Sfântul Paisie Aghioritul
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|