View Single Post
Vechi 27.05.2006, 22:31:26
T-Bone T-Bone is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spinu
Da asa este ,in mare parte. Zic asa pentru ca majoritatea tinerilor se gandesc numai la bani si cum sa ii obtina cat mai repede si daca se poate nefacand nimic pt ei(castigand undeva la eu stiu ce pariuri).Dar nu stiu cum te simti atunci cand realizezi ceva cu mana ta, nu simt bucuria recoltei deoarece ei nu au plantat nimic!
Incerc sa cred ca nu te-ai referit la mine la chestia cu pariurile, dar in fine, nu conteaza la cine ai facut referire ci vreau sa-ti zic ca sunt destul de putini cei care se gandesc sa faca bani dintr-un pariu (sa faci un pariu inseamna sa ai un pic de minte, trebuie sa faci niste calucle...) multi aleg alte cai care sunt mult mai rau de atat, nu se pot compara pariurile sau jocurile de noroc cu un jaf, o pacaleala sau mai stiu eu ce anume, acum cateva zile am vazut intr-un articol ceva legat de IT (nu are legatura cu crestinismul dar il pot da exemplu) cica cei care folosesc mijloace de transfer date (ilegal [cum ar fi dc++, torrent..]) sunt atat de periculosi ca dealarii de droguri.
Reply With Quote