Citat:
În prealabil postat de Colors
Mirean, serios, eu nu m-as lauda cu facultatea in cazul tau. Ia mai citeste odata, cu atentie! Mi-ai mai vanat tu o greseala de exprimare in alta parte, dar te chinui degeaba ... devii penibil "intelectualule". La fel si odin care a inteles total pe dos: suferinta pentru Hristos nu facea referinta la femeia care a murit. Adevarat ca degeaba au unii "carte". Prostia nu vrea sa tina cont.
Destul cu acest subiect. Aveti de ales pentru ce intrati pe acest forum: sa va satisfaceti orgoliul vostru bolnav, din "naivitate", sau din rea-intentie.
Dumnezeu sa ma ierte si pe mine, sa va ierte si pe voi, ca nu stiti carui duh slujiti!
Liviu
|
Prietene, sunte evidente frustrarile si complexele tale in privinta studiilor± Nu e cazul. Nu am venit sa fac parada de studii ci sa iti reamintesc faptul ca, in Biserica Ortodoxa, interpretarea teologica este conditionata de studii teologice.
Oricum in postarea ta ai scris "odata", corect era "o data" (de la inca o data), dar nu este un topic despre barna din ochiul meu si paiul din ochiul aproapelui.
Referitor la greselile mele...fii sigur ca se datoreaza faptului ca ma grabesc si numarului mare de postari, la care se aduga faptul ca verific (documentez) cam tot ce postez.
Nu incerca discreditarea persoanei cu care discuti pe forum, fii bun si raspunde la intrebarile despre Tanacu. O completarea a acestui raspuns este si la topic-ul "Maslu".
Cat despre prostie...la unii este in forma agresiva, potentata de incultura, sprijinita de rautate si imbraca forma ipocriziei.
Oricat de "prosti" am fi eu si Odin am venit mereu cu argumente si intrebari la care voi nu ati raspuns. In schimb atacul la persoana functioneaza. Bravo "crestinilor"!