Citat:
În prealabil postat de AngelicaKroner
Vsovivi, intervențile tale pe lângă subiect sunt mai mult decât penibile. Du-te și te culcă, poate ți se mai limpezește mintea. Cum să afirmi tu aberația asta că "pentru noi, proorocul e un Dumnezeu" ?
La Apocalipsa, Ioan vrea să se închine îngerului ca lui Dumnezeu, dar este oprit:
Apoc. 19,10: "Și am căzut înaintea picioarelor lui, ca să mă închin lui. Și el mi-a zis: Vezi să nu faci aceasta! Sunt împreună-slujitor cu tine și cu frații tăi, care au mărturia lui Iisus. Lui Dumnezeu închină-te, căci mărturia lui Iisus este duhul proorociei."
Sutașul Corneliu caută să se închine Sântului Petru ca lui Dumnezeu, dar acesta îl oprește:
Fapte, 25-25: "Și când a fost să intre Petru, Corneliu, întâmpinându-l, i s-a închinat, căzând la picioarele lui. Iar Petru l-a ridicat, zicându-i: Scoală-te. Și eu sunt om."
Măcar din exemplele acestea poate înveți și tu ceva: să nu mai vorbești aiurea cu atâta siguranță. Pune mâna la gură, sau folosește Listerin.
|
Draga mea Angelica Kroner, care semeni tot mai mult cu poborul răzvrătit, că doar voi vorbiți la subiect, și iată semănați ca două picături de păcură, și acuma câte lungviste sunteți, 3? MM, Estera, Angelica? Iată cele trei goliciuni, cele trei grații, iată cele trei vrăjitoareoareoare... și cică ele au făcut teologia și lingvismul și ziaristica... sunt artiste, sunt critice de artă, ceartă, ce artă? ARTĂ MARȚIALĂ!
Păi cum era să vorbesc pe lângă subiect? Nu am explicat ce „socoteli” bouleene face stimabila? Aia care vrea să injecteze mereu porci de slănină în găină ca să ne târâie prin grădină ca pe slănină... și să te fi găsit pe tine de fraieră și te-ai și ingâmfuitat ce ai învățat că ai știință, de la slănină? De la porcii de unsoare împrăștiați prin limba de lemne vopsită și dată cu Bar, citit Var.
Draga mea, nu mă crezi tu pe mine care ți-am spus Adevărul, păi nu ți-am explicat cum e făcută Creația? Nu ți-am explicat unde a fost Edenul? Nu ți-am explicat câte și mai câte, nu de la mine ci dăruite ca dar de sus, din dragoste ți-am mărturisit căci Bun și frumos, și iubitor este Domnul, sfânt în toate căci El ascultă de Tatăl... și Duhul și Mireasa zic Vino Doamne Iisus Hristose, vino Cuvinte al Lui Dumnezeu...
Dar voi ascultați de nenia cu ispisisikaa din lesă ca să vă ghicească tanti grijania în zaț de cafia neagră cu lăptic, să vă asemănați și voi cu acel pisic mic, cine-i mic și bea lăptic după ce a acoperit în nisip ceea ce a rodit plictisit și apoi a creat superstiția? Cine?
Spui că vorbesc pe lângă subiect? Păi am încercat s-o învăț pe MM să nu se mai lase sedusă de batematica bouleană care zice oricăcă oricăcă, ca să fie cineva de-l mâncă... nu kktul ci păcatul... păcatul mândriei și îmbuibării care implică necredință.
Păi de ce trebuie eu să citesc hulele celor trei grații? De ce trebuie să le răspund mereu cinstit și corect și la subiect, și mâine ele n-au luat în seamă și trebuie s-o luăm de la început ca și cum nu le-aș fi răspuns... păi asta înseamnă că ele fac bolitica celui rău... îndrăgostite fiind de argumentul „tău”, ăla competent, argumentul dușmanului rău, al duhului minciunilor, căci au fost bine educate și învățate ce să susțină ca să distrugă credibilitatea pe bază de dobitocenie a conștiiței și închipuire... că doar asta ține la fraieri... scamatoriile și vrăjeala... și atunci le-am dat niște exemple clare, de matematicieni adevărați care nu s-au lăsat seduși de avantaje ci le-a arătat și comerciantului și căpitanului și patronului că defapt, este un excroc ăla cu socoteala plină de avantaje!
Deci exact la subiect a răspuns Domnul, mai mult El, că eu... eu doar mă mir că de aia sunt mirean... de cât de frumase și înțelepte răspunsuri dă El închizându-mi gura căscată, deși e clar că și eu sunt pe undeva, și nu sunt altceva decât un mare păcătos mirean păcătos din poBor, deci nimic de capul meu, absent, repetent, corijent, o morcoveață, un iepâraș cobconaș... Deci exact la subiect s-a răspuns, așa că nu insinua că am vorbit pe lângă.
Acuma revenind la argumentele tale:
Eu am vorbit despre Moise și Aaron și poBor, și cum a făcut Dumnezeu ca faraon și poborul egiptean și poborul răzvrătit să privească pe Moise și pe Aaron exact ca pe Dumnezeu, căci așa privea Moise pe Domnul, cu multă smerenie și blândețe și iubire, slujind pe Domnul chiar dacă o singură dată a greșit, o singură dată a greșit și a murit, defapt de două ori, dar primadata i s-a iertat din pricina femeii sale care a cercuit pe copiii ei cu o piatră, iar a doua oară care nu i s-a iertat lui a fost necredința de la piatra de la Rifidim, când a zis: „au doară voi scoate apă din piatra asta?” și a făcut-o înaintea întregului pobor, deși Domnul l-a trimis să lovească piatra cu toiagul și i-a spus că ea își va da apa, dând apă poborului însetat, ca să-i preaslăvească Numele Sfânt, dar el s-a îndoit de puterea Lui Dumnezeu deși văzuse și cunoscuse bine pe Dumnezeu. Deci vezi la Dumnezeu nu există nici o favoare... și n-a intrat el în Canaan ci numai Iosua și Caleb fiul lui Iefone, care aveau Duh în ei, numai ei au intrat dintre toți părinții ce au fost scoși din Egipt.
Acum tu probabil spui ca noi să privim pe prooroci așa cum au privit poborul răzvrătit la Moise și Aaron și la cei ce erau cu ei când s-a răzvrătit poborul de au ridicat pietre să-i omare, zicând că de aia i-a scos Moise, din Egipt ca să-i omoare în pustie, și că cine este Moise decât un om, și cu ce este el mai mare ca ei, cu ce este el mai drept sau mai vrednic, căci râvneau să fie ei aleși de ca să conducă poBorul la Pământul Făgăduinței.
Și a ieșit de la Dumnezeu Slava care a jertfit pe cei răzvrătiți și s-a temut poBorul... ei vezi voi de aia nu credeți, căci până nu veți gusta din moarte nu veți crede... că n-ați învățat nimic din Cartea Sfântă... ci iată ce ați învățat...
să nu vă închinați maimarilor...
Păi ce are smerenia îngerului sau a sfântului Petru cu datoria slujitorului de a recunoaște pe maimarele său? Nimeni nu te pune să te închini cu forța că dacă inima ta nu se închină și nu se smerește ca să asculte, atunci nu e decât fățărnicie, iar Domnul nu jertfe fățarnice cere omului... ci mai bine să plece omul de pe ămîntul sfânt, în gLume, decât să hulească în Biserică.
Deci draga mea, tăria la cerbice și ceriad e în statuile celor trei grații, și au tupeul s-o întoarcă mereu viceversa, cică tot eu : „să nu mai vorbești aiurea cu atâta siguranță.”
Păi cine trebuie să tacă eu sau iată: duhul necurat ca rostește asemenea hule înfiorătoare: „
Atotputernicul de la Pucioasa” strigă disperat după ajutor!
Și chiar dacă ar fi așa, oare ar fi satana capabil să se roage de om, sau să strige după ajutor? Deci și asta dovedește marea smerenie a Domnului... dar mai târziu, nu-L veți mai recunoaște... și va fi un judecător puternic și necruțător... exact așa cum ai fost și tu pe pământ... cu maimicii Săi. Cu cei greu păcătoși care și-au luat crucea lor și să urmeze Lui...
Deci la subiect și la obiect v-am răspuns de fiecare dată căci dacă nu ar fi răspuns Domnul așa, demult m-ați fi mîncat de viu... dar Domnului cine poate să-i stea în față? Ca să-I spună, ai mințit sau ai greșit sau ce știu eu mai ce? Căci tot ceea ce face Domnul se numește lucru sfânt, lucru viu, lucru drept... Căci oriunde suflă, prinde viață și nu face niciodată așa ca lupul decât cu casele păcătoșilor.
Deci așa și
Domnul ca lupul... căci dacă nu vă pocăiți o s-o pățiți
așa... sau vedeți ce a pățit Mădălina Manole? Diavolul atacă mereu pe Eva ca să-l despartă pe Adam de Hristos, de Cuvântul lui Dumnezeu... deci pe voi vă înghite și eu mă căznesc în zadar ca să vă feresc și să vă scot din gura lupului... dar văd că nu vă lăsați ci tot mai mult și tot mai tare vă lăsați păcălite de nenia cu eretele pe umărul drept.
Deci eu nu v-am cerut nimic ci doar că mă doare să văd cum vă puneți râmă în cârligul satanei ca să înghită necredința pe nevinovați... căci dacă ar fi crezut s-ar fi făcut sfinți dar așa or să rămână păcătoși, vicleni și desfrânați, mândrii și tari la cerbice, exact cum cioplește dracul pe om. Căci știe că are puțină vreme... și atunci face război spre distrugere? Dar nu vrea să distrugă numai trupul ci altceva mult mai important pentru Dumnezeu e miza... Eva! pe voi vrea să vă ucidă și să vă înghită iadul, pe voi cele trei grații... ori pe mine fraierul neascultător și limbut.