View Single Post
Vechi 14.07.2010, 12:23:07
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Mai Ionut o situatie care nu poate fi alterata de contributia mea nu ma intereseaza nici cit negrul de sub unghie, si de aceea nu-mi pierd noptile sau vacantele gindindu-ma la asta. Duhovniceste vorbind cel mai important este sa nu pacatuiesc grav, iar cind ne prinde ce ne-o prinde, DACA NE PRINDE... ma lasa rece iar faza cu prezicerile si minunile..iar ma lasa rece, eu sunt pragmatic si foarte practic. Asa cum spune si sotia mea..de ceva tot trebuie sa murim..asa ca...vax!

Eu acum ma concentrez sa economisesc pentru vacante fac cit mai mult rock climbing, calarie prin munti in Cuba si pe la pesteri, acum am invatat de la niste prieteni cubanezi intr-un sat linga mare cum sa scot caracatite de sub corali in mare cum le smulgi sacul cu cerneala rapid inainte sa se lipeasca de mina, si mai ales sa citesc pe nisip sub apa unde se ascund, sa pescuiesc pesti Tilapia si Snaper cu un harpon pe sub apa, este fascinant, ..cam asta este bucket-list-ul meu

Al tau in afara de mintuirea, plingerea pacatelor si mersul saptaminal la biserica care este?..altceva interesant si palpitant mai faci si tu cu copiii, familia?..mai iesiti si voi la iarba verde, la mare , la munte?
Sunt de acord ca nu trebuie sa ne panicam, insa e bine sa ciulim urechile. Si sa fim pregatiti sa murim oricand, cu speranta la o existenta mai buna dincolo.

Iesirile in natura sunt si bucuria mea si cred ca a orisicui. Insa daca merg in fiecare weekend la munte sau in alta parte, asta inseamna bani cheltuiti - si nu sunt deloc instarit. Deci pana una-alta prefer sa-mi ajut familia lovita de soarta si, cand o sa fie situatia mai normala, m-oi duce si eu sa ma agat de munte si sa inot in mare cat de des oi putea. Pana atunci, prioritatile sunt altele.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote