View Single Post
Vechi 14.07.2010, 14:51:00
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, am impresia că știa că va muri chiar dacă ea nu era conștientă de asta, am intrat pe site-ul ei și ultimul disc și toate pozele arată o vopsire în negru, deci am impresia că i se scrisese moartea, și proorocia se manifesta prin toate. Bine că și-a terminat albumul așa cum a promis. Ea a cântat dragostea frumoasă, chiar dacă s-a lăsat un pic influențată de moda gLumii. Deci tind să cred că dacă s-a sinucis, atunci doar o vrăjitorie, un farmec, ceva diavolesc te poate aduce în pragul sinuciderii așa rapid și absurd ispitindu-te cu soluții, când tu toată viața ai fost un om plin de viață și de încredere în Dumnezeu... căci ea a iubit viața... a iubit-o din plin... deci aici e clar ghiara celui foarte rău și mârșav la mijloc... a vrut s-o distrugă pe Eva iar. Și săraca iar a mușcat din mărul otrăvit... dar a făcut-o cu siguranță, dacă chiar a făcut-o, sub vrajă și narcoză, așa cum oricui i se poate întâmpla... căci viața ei o demonstrează că nu era nici bețivă nici drogată, nici rea, nici pismașă... ci era plină de soare și de Lumină.

Dar scoate Domnul, și pe sinucigași și pe copii avortați și pe cei căzuți în fântâna spânului, în adânc din greșală... pe tot omul care cade... și doar Adevărul și Binele va triumfa până la urmă, în vecii vecilor. Amin.

Deci cu siguranță a fost iubita Domnului, toată viața ei... nu ai de ce să ai dubii.

Last edited by vsovivi; 14.07.2010 at 15:27:27.
Reply With Quote