Citat:
În prealabil postat de CalmDown
Fiți drăguță și rămâneți în cadrul dezbaterii. În cazul de față, doamna nu ne-a mărturisit că soțul ar fi capabil de violențe fizice "încât să sfârșească de mâna lui".
Mă scuzați, nu vreau să vă supăr, fiindcă cred că ce ați postat a fost doar o intervenție sinceră de îngrijorare din partea dvs. (Însă, feminismul gratuit nu face bine nici măcar femeilor!)
|
Ma refeream la faptul ca Ana spunea ca nu conteaza cum este sotul,femeia trebuie sa i se supuna neconditionat.Asta presupune ca ce,prin concluzie...ca si in cazuri extreme de abuz ea trebuie sa stea intocmai ca o vita la abator si sa isi indure soarta.
Daca ati vrut sa spuneti altceva prin asta,va rog lamuriti-ma si pe mine,poate am inteles gresit!
Credeti ca acele crime care au loc in familii de acest gen se intampla peste noapte?Evident ca nu,ele urmeaza unui lung sir de abuzuri emotionale,verbale,economice si intr-un final fizice.
Va rog sa imi spuneti dvs care este limita clara pana la care o femeie ortodoxa in viziunea dvs ar trebui sa se supuna sotului?
Daca vorbiti de feminism gratuit acolo unde nu este cazul,va rog sa faceti niste vizite in centrele pentru femei abuzate pentru ca sunt tare curioasa ce sfaturi crestinesti le-ati da unor fiinte mutilate psihic si fizic,care dupa scurt timp trebuie sa mearga acasa impreuna cu copiii lor la fel de terorizati pentru a duce o viata "ortodoxa" printre pumni si picioare.
Mesajul este offtopic oarecum,desi tema cred ca este important de dezbatut,insa era legat de mesajul Anei.
Va multumesc pentru rabdarea de a-mi fi citit postarea,iertare daca v-am suparat cu ceva,dar astept niste raspunsuri pentru ca sunt chiar interesata sa inteleg punctul dvs de vedere.Multumesc!