View Single Post
Vechi 14.07.2010, 20:48:29
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Deci dragă AngelicaKroner, nu e care pe care ci e care pe unde... nu pe unde, ci pe UNDE... și nu pe undele mării ci ale Cerului... ale Cerului Sfânt.

Deci vezi draga mea rahatul turcesc ce iese în tine din purcelașii de slănină împrăștiați de MM prin text? Vezi de ce a zis Domnul: „feriți-vă de aluatul fariseilor și saducheilor”?

Iată câteva example dacă pricepi atât de greu:

1. Există însă și o Biserică instituțional-schismatică, organizată la Pucioasa după ianuarie 1993 pe scheletul unor “mișcări” fundamentaliste ortodoxe [născute la rândul lor prin anii ’50 ai secolului trecut și care se îngemănau la modul relativ, optimist și idealist cu unele familii din “Oastea Domnului”], care și-a luat numele de “Biserica Noul Ierusalim” și care a promovat o doctrină apropiată de milenarism, dar căruia i-a adus modificări ideologice importante. Această Biserică de fapt nici nu este o Biserică propriu-zisă, îndată ce nu a primit nici o recunoaștere în acest sens de la vreuna dintre Bisericile Ortodoxe surori, ci este doar o sectă pseudo-ortodoxă schismatică și ostilă Bisericii Ortodoxe Române.

2.Acesta este deja un fals istoric dovedit,rod al intoxicației mediatice ale adevăraților lideri ai sectei, iar autorul cărții este inconștient de faptul că se face vector involuntar al intereselor lor obscure, prin care au urmărit cu dibăcie promovarea artistului Marian Zidaru ca lider și figură mediatică și aparent harismatică, în timp ce Zidaru era de fapt marioneta lor. Biserica “Noul Ierusalim” [și nu Biserica Noului Ierusalim, căci nu există vreun Ierusalim nou la Pucioasa], în structura ei actuală, a fost întemeiată, condusă, dezvoltată și diversificată de către adevărații lideri ai sectei pucioșilor...

3. ...el fiind în habotnicia sa [ abil speculată de liderii pucioși], convins că-L servește cu conștiinciozitate, dăruire și zel, pe Însuși Bunul Dumnezeu. În realitate, el servea [fără să-și dea seama] exclusiv interesele liderilor ... și agresiv.

4. ...și nu un teatru de păpuși destinat aplauzelor din bâlciuri... ceea ce liderii lui l-au inoculat să creadă că...

5. ...Întâlnirea nefastă cu predicatorii pucioși, plecați în misiuni prozelitiste prin toată țara [inclusiv la Ghelari], i-au schimbat complet viața. ... atracția sfințeniei pucioșești i-a purtat pașii...

6. Observația 6.

7. ...o transpunere involuntară în materie a lecturilor sale entuziaste, de începător...

8. ... i-au întâlnit și i-au pescuit” pe Zidari, în pelerinajele lor cu scop prozelitist...

9. ... Nimeni din grupul respectiv nu L-a auzit vreodată pe Dumnezeu vorbind, ci au auzit doar vocea unor oameni, binecunoscuți lor de ani de zile, dar care se pretind a fi prooroci”...

10. Mai întâi, uceniciii-au construit o biografie edulcorată, înțesată cu minuni, și un Acatist [copiat din greu după Acatistul Maicii Domnului], pe a cărui construcție se roagă ei la sfânta Virginia, ca la oricare alt sfânt din calendar. Apoi, au inventat o colaborare stabilă cu duhul celei plecate în lumea drepților, prin care duhul Verginicăi este chemat și le vorbește pucioșilor din cer , prin telefonul duhovnicesc, monologând în numele lui Dumnezeu și legând astfel pe mai departe firul proorociei care păstrează continuitatea Cuvântului lui Dumnezeu dela Pucioasa”.

Deci vezi dumneata, dragă Angelica în ce calc eu mereu și cu ce m-am murdărit? Am citit hule și minciuni țesute cu minteres și cusute cu ață albă de către cele trei grații... lingvistele lui nenia și ale lui tanti grijania. Vezi dumneata cum injectează scorpia venin în scorpii? Cine e scorpia? Cine sunt scorpionii? Vezi cum sunt înjectați puișorii gălbiori cu slănină? Cu un limbaj elevat, științific, informativ, competent, sigur, și firește lucrează pentru ORTODOXIE... deci vezi draga mea cum te lucreză ispisisikaa? Te lucreză de nu te vezi mai ceva că băieții de la Antena 3 ori comantacii de la Realitatea... iar tu pui botul... la ce, la kkt? La borâtură? NU, ci credulitatea ta și conștiinșa închipuirilor tale se alipește și păcătuiește hulind cot la cot cu lingvistele, ulește pe Domnul, căci Domnul chiar este Cuvântul lui Dumnezeu, și e păcat împotriva Duhului Sfânt în sufletul tău! Dacă le crezi, dacă le urmezi, dacă le citești, dacă făptuiești păcatul la îndemnul lor... a duhului rău care le stâpânește.

Deci dacă te-ai aliat cu mincinoasle, și ați devenit voi sinodul celor trei grații ca să vă poftească sinodul celor trei purcelași atunci să nu te aștepți că am să folosesc cuvinte frumoase, așa cum linge ispisicuțacuța pe artist ca să lovească mai bine în Prooroci și în trăitorii Sfintei Cetăți...

Astfel că draga mea AngelicaKroner... vezi ce faci și ce scoți pe guriță căci e mai bine să taci decât să aluneci în hulă și desfrânare.

Că doar v-am zis că diavolul pe Eve are boala... sau nici Facerea n-ai citit?

Last edited by vsovivi; 14.07.2010 at 22:03:14.