Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
O sti el ceva despre "standardele" lor ( pietrele sa nu fie nici prea mici , dar nici prea mari . . . ) 
|
In schimb oare stii ce legi EU vin pe "strada ta"?(asta daca nu au venit deja)
Femeia, o sa te insele, insceneaza ca ai batut-o, te da afara in chiloti cu politia, pe strazi, asa vre-o 2-3 ani ca sa te racoresti si sa locuiesti cu parintii , dupa care ea isi baga amantul in casa TA, iti cere pensie de sotie, pensie alimentara pentru copii( si nu 2-3 lei ci mai mult de jumatate din salariu), iti ia afacerea daca ai vre-una, sau ti-o lasa daca e falimentara si-ti ia casa TOATA...si asta cu tot suportul legislativ al statului care o considera o victima ABSOLUT NEVINOVATA.
...hmmm, acum ca te-am informat...parca legea lor Sharia, incepi dragule sa o vezi cu alte standarde"...bolovani nici mici nici mari zici?...nu ai tu nici o idee care-i plata traiului in democratie..de ce crezi ca tinerii prefera sa aibe relatii scurte de CEL MULT 6 LUNI( stii oare care-i cuvintul cheie aici) ghici ?...mai vrei povesti cu totul adevarate?...mai vorbim!
..avind cunostinta de aceste legi diabolice complet sinistre..de ce oare crezi ca barbatii unor femei stau la masa si nu spun nici pis, tac chitic in banca lor si fug la slujbe de 12 ore/zi?...in timp ce ele fac pe mironositele, insa stiu ca SUNT IN CONTROL TOTAL