Binenteles ca cred ca El a existat si istoric si a lasat o mare scoala in urma lor, cea crestina, insa partea cu minunile sunt exagerate..asta-i crezul meu.
Si in Crez , daca ar fi fost lasat DIRECT de EL, asa cum ne-a lasat Tatal nostru care este perfect!, as fi crezut in el 100% insa asa o fac doar partial, fiind compus ulterior si nu ma consider mai putin ortodox ci poate chiar mai mult si mai treaz...fara sa jignesc pe nimeni,..facare facind ce vrea!, nu-i treaba mea, sau a altora de mine.. am si eu dreptul sa ma exprim
Referitor la istorici inclin sa cred ca Taxil are 99% dreptate, deoarece nu numai el a documentat aceste examinari ale istoricilor ci si altii, sunt o gramada, plus documentare explicative.
Tu spui ca nu exista Media cate sa distribuie stirile...gresesti! Daca ar fi fost si cea mai mica urma de minune in apropierea unui istoric, aceasta s-ar fi raspindit efectiv ca focul in paie, asa cum pe atunci , ca si la noi la tara, se stia TOTUL despre TOTI, cum? din gura-n gura..cea mai eficienta reclama, recunoscuta pina-n ziua de astazi!
Hristos ne vrea treji, realisti, nu manipulati , adica adormiti!
De aceea consider ca, da, Adevarul este raspindit peste tot (nu in toate) dar in multe religii
|