View Single Post
Vechi 14.07.2010, 22:16:01
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Căci dacă eliminăm porcii de slănină din text vom putea citi mărturisirea misterului văzut de preotul Cloșcă Ciprian Marius:

VII.4. BISERICA NOULUI IERUSALIM
În România, o biserică ivită pe la începutul anilor 1990, în formă circulară, de lotus, dezvolta tema milenarismului.Este vorba despre Biserica Noului Ierusalim, întemeiată de pictorul Marian Zidaru. Acesta se consideră și este considerat, de membrii grupării, drept un iluminat, dirijat de Duhul Sfânt de 20 de ani. El lucrează prin inspirație divină și își numește producția “lucrare divină”.Această misiune divină transmisă prin artă datează de la prima sa călătorie în Occident, în 1984. “Convertirea sa ar fi avut loc în piața San Marco din Veneția. Înainte de aceasta, artistul ar fi avut, după cum afirmă, premoniții apocaliptice exprimate în ciclul său de miei cu șapte ochi și șapte coarne. După trei ani petrecuți cu soția sa, de asemenea sculptor, lângă o biserică și lângă un duhovnic dintr-un orășel din Transilvania, adoptând un rit riguros de mănăstire, Marian Zidaru a întâlnit grupul iluminaților de la Pucioasa- Dâmbovița. Acolo, de 40 de ani, un grup de credincioși se simte în contact direct cu Dumnezeu. Ei au “sanctificat-o” deja pe prima clarvăzătoare, Virginia Tudorache, ale cărei oseminte ar fi devenit făcătoare de minuni.

Și se vede că preotul este complet dezinformat dar bine că are măcar o părere...

Iar hula și ura și minciuna împotriva Domnului sunt păcate împotriva Duhului Sfânt care te vei osândi dacă te aliezi cu păcătoșii și îngâmfuitucii. Mai bine să nu citești, mai bine să nu auzi, mai bine să nu judeci și să nu te lași în mîrșăvia autobârfei bine manipulată de lingvisviste... căci Eva cade prima în teroarea vicleană și is pititoare a șarpelui... și mușcă din măr exact ca sărmana Mădălina Manole. Sinucisă de cel rău cu FURODAN de culoare ROZ, după un scenariu programat cu 3 săptămâni mai înainte pe bază de analgezice. Deci e vrajbă, vrajă, ceartă, ce artă? Artă marțială... pe la festivalul masca!

Deci „Ajutați-mă ca să vă pot ajuta” spunea cândva părintele prooroc Arsenie Boca!

Ajutați-mă că sunt foarte disperat! Foarte foarte foarte disperat!!! Din pricina mea și a voastră, că a intrat sinuciderea în mase... păcatul în masă... în masa unde se scrie și unde se mănîncă... din greu, unii pe alții, care pe care... iar sfârșitul, sfârșitul nu-i aici. Deci dragele mele dușmance, țineți minte, sfârșitul nu-i aici! Și ce faceți voi e răspunsul... și e ploaia care va veni.

Deci iată întrebarea, dacă se pare că voi știți deja răspunsul, iată întrebarea! Și iată răspunsul... la care nu ne-am așteptat... da-deloc.

Last edited by vsovivi; 14.07.2010 at 23:12:49.