pentru Jane: multumesc pentru ajutor
pentru andreicozia:
,,Poate este doar impresia mea dar nu inteleg cum de poate un om sa-ti devina drag daca gindirea sa este "bolnavicioasa", gresita ?''
Pur si simplu, mi-a placut felul in care gandeste in anumite privinte, umorul lui, bunul simt, bunele maniere si nu am discutat chiar din prima despre aceasta problema spinoasa. Recunosc ca am ramas dezamagita cand am aflat parerea lui relativ la Biserica si religie. Din acest motiv am renuntat sa mai discutam acest subiect pana de curand cand l-am reluat si am ajuns iar la polemica la fel ca prima data.
pentru caliyo:
Ce mesaj descurajator. Pe de o parte as tinde sa spun ca mai bine n-ati fi scris nici un mesaj la subiectul meu, pe de alta insa poate imi foloseste sa stiu ca exista cel putin doua cazuri esuate dupa multa straduinta. Insa sa stiti ca eu nu voi renunta sa lupt. Trebuie sa am nadejde in ajutorul lui Dumnezeu.
pentru florinbrasov0:
Multumesc pentru mesajul incurajator. Sper din suflet sa reusesc si eu.
,,Daca e botezat in Biserica Ortodoxa si nu s-a dus la eretici il pomenim la Sfanta Liturghie.''
Nu stiu raspunsul in privinta acestor aspecte. Sper insa ca nu a facut greseala de a se fi dus tocmai la eretici.
|