Subiect: Criza Politica
View Single Post
Vechi 15.07.2010, 17:52:51
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Domnilor dar de ce vă alarmați? Eu nu am zis să fie cineva scos în afara legii, nici partidele nici organizațiile , nimic, doar că puterile politice să nu mai aibă nici o relevanță în puterile statului... ci alegerile uninominale să se facă pe baza criteriilor morale duhovnicești de către poBor... căci suntem creștini de 2000 de ani, și nu politicieni...

Iar primisiunile, dragul meu dușman Andreicozia, nu vin de la mine ci de la preotul ortodox Alexandru... deci nu sunt de la proorocii sfintei Cetăți a Noului Ierusalim... și știu că te doare că nu sunt adeptul prohibiției lui Putin sau a legii talionului introdusă pe scară largă de Mahomed, inventatorul de la draci a mAllahienismului ispislamic... a tuturor grozăviilor...

Deci la noi se va introduce de sus prohibiția impusă de Duhul Sfânt și nu de om... căci nu de la oameni așteptăm noi plinirea promisiunilor ci în Ceruri vom primi moștenirea, dar nu gLumește ci prin stâruință în răbdare și smerenie, cinste, iubire curată, jertfelnice față de aproape, sinceritate, bunăvoire, bunăcredință exact așa precum în Cer așa și pe Pământ... căci dacă ai să te aștepți să-ți cadă caracatiță mălăiață în gura lui nătăfleață o să te găsească moartea și-n gaură de șarpe dacă te ascunzi... și nu moartea aia care te trece dincolo cât ai clipi... ci chinurile veșnice.

Deci soluția este simplă,

Nu mai vrem să alegem nici un partid politic! Noi am ales să facem politica Domnului, căci suntem înrolați în Domnul, și toți creștinii suntem frați!

Regele sau Casa Regală sau Președintele ales sau Parlamentul Unicameral, cu guvernul investit și cu justiția independentă, ne sunt suficiente pentru buna organizare a statului! Iar Biserica Creștină Unică și Liberă de orice influență politică trebuie să ne educe pentru Cer, pentru veșnicie și nu pentru gLume sau pentru tot felul de vremelnicii deșarte... pentru Iisus Hristos.

Deci Duhul Sfânt, Duhul Tău Cel Bun mă va călăuzi la pământul dreptății, Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.

Iar dacă ai să lovești în țepușe, Saule, în Sfânta Cetate a Noului Ierusalim, sigur ai să-ți rănești piciorul sau pumnul sau limba... sau inima... sau dragostea curată! Căci și tu ești convins că acolo grăiește Dumnezeu dar nu vrei să recunoști decât pe Putin, pe Mahomed, ori pe tot felul de jidovi nedrepți... căci ăia drepți, dacă ar fi fost drepți ar fi ajuns Creștini, sau români, sau rromâni.

Last edited by vsovivi; 15.07.2010 at 17:59:55.
Reply With Quote