Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil
Ei, fiule, nici chiar asa, nu te ingamfa si tu acum!
Nu te cred compatibil pentru o functie in Biserica Ortodoxa Romana.
Tu esti potrivit doar pentru SEO, adica Secta Extremistilor Ortodocsi.
Tu si ceilalti din secta voastra (SEO) sunteti o minoritate neinsemnata in BOR.
|
Ai cumva impresia, sectarule, ca pentru o functie in Sfanta Biserica ar trebui sa fiu compatibil din punctul tau de vedere? eu as fi mai retinut si L-as intreba pe Dumnezeu si pe episcopii slujitori daca as fi compatibil cu vreo functie sacramentala in Sfanta Biserica a lui Hristos, in nici un caz si cu nici un chip nu ti-as cere tie parerea care nu ai nici un loc si nici o asezare in Biserica Ortodoxa, nici o demnitate si nici un cuvant, nici o autoritate si nici o pertinenta.
Iar in ceea ce priveste "extremismul", stai linistit ca noi, ortodocsii, stim de noua lupta care se va da impotriva "fundamentalistilor", "extremistilor", "intolerantilor" crestini ortodocsi. Acest plan de lupta face parte din strategia Masoneriei si a Babilonului Ecumenist, care bineinteles ca vor da atacurile, in vederea obtinerii puterii si instaurarii doctrinei lor mincinoase, tocmai impotriva "intolerantilor" adica tocmai impotriva acelor ortodocsi care inca se vor mentine pe pozitia Ortodoxa, revelata. Iar aceasta lupta impotriva "intolerantilor" se va duce cu elemente chiar si dintre sectari, care vor fi bineinteles antrenati pentru aceasta lupta impotriva Bisericii lui Hristos (pe care fie vorba intre noi, ei o duc de mult), iar una dintre strategiile pe care le vor aplica este tocmai aceasta de a acuza "intoleranta", "extremismul" si "fundamentalismul" ("fanatismul" de-a dreptul) adevaratilor crestini (ortodocsi) care inca vor mai ramane pe pozitia propovaduita de Hristos si de Biserica Lui. Deci de acum ne-am lamurit pe ce baricada lupti !