View Single Post
Vechi 15.07.2010, 21:38:52
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotianul Vezi mesajul
Am vazut la tv(RealitateaTv) imagini cu sute(!)de oameni(exact asa era titlul) care stau la coada sa ajunga la sicriul acestei artiste care a avut un sfarsit asa cutremurator.Inseamna ca a lasat ceva in urma,in sufletele oamenilor pentru care a cantat.Ce final trist.Cine stie ce a fost in sufletul ei si in viata ei.
Sincer , foarte sincer, mi-a placut inca de la inceputul carierei ei , talentul si bunul simt cu care a fost inzestrata , un dar ce l-a primit de la Dumnezeu , si tot atat de sincer nu-i inteleg gestul , mai ales ca a fost si in credinta , si tot atat de sincer nu vreau sa judec in nici un fel gestul ei , caci am destule de " judecat " cu propria-mi persoana , si tot atat de sincer e groznic ca s-a ajuns aici . Cum bine spunea si Ovidiu , toti plecam la Domnul , Cel ce va da "cale libera" fiecarui suflet dupa faptele si dorintele acestuia . El ne respecta decizia noastra , dar in acelasi timp este Cel mai milostiv si drept in Judecatile Sale ce nu suporta COMPARATIE in nici un fel ! Doamne ai mila de noi !