Citat:
În prealabil postat de vidoveczandrei
care ceilalti?!
|
Andrei, nu m-am referit la tine.
Dar este adevarat ca sunt mahnit cand vad cum te lasi incet, incet influentat de kesarion_breb.
Am conversat in urma cu ceva timp cu un alt tip sensibil. Avea ID-ul „gibilan”.
Omul isi spunea punctul de vedere, isi apara credinta intr-un mod rezonabil: uneori cu har, alteori cu haz, in cateva randuri prin poezii...
Dupa ce a aparut prietenul tau pe forum (avea id-ul ivo_faith pe atunci) gibilan s-a inhaitat cu el si a schimbat placa. A devenit si el din cale-afara de certaret, violent, ce mai...a inceput sa scrie intr-o asemenea maniera incat a fost scos afara de pe forum. A mai intrat o data si iar a fost banat. Mie imi pare sincer rau de el.
Indemnul meu pentru tine este sa nu mai faci echipa cu personaje precum kesarion_breb. Daca vei citi pe forum vei vedea utilizatori ortodocsi intelepti, echilibrati, care stiu sa apere credinta ortodoxa fara ura si venin confesional. Daca vrei iti pot da numele a cinci dintre ei in mesaj privat.
Tu esti tanar, inca esti in perioada de formare a caracterului tau. Cauta oameni duhovnicesti pe langa care sa ai ce invata nu dezechilibrati care sub pretextul ortodoxiei isi hranesc ura si violenta din inima lor.