View Single Post
Vechi 15.07.2010, 23:50:10
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia
)...nu ca prin actul sinucideriia hulit impotriva Duhului Sfint..astea sunt de la tine si de la Predanie( pe care partial o respect, insa NU VINE DE LA HRISTOS ci din reziuurile pacatoseniei umane care se revarsa in apologetica de DUPA Hristos..deci NU o mai aduce ca argument)
Rog, dacă poate să traducă cineva unui om cu inteligență medie, cum sunt eu ceea ce a scris Andreicozia mai sus.

Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Fie ca-ti place sau nu, este o realitate ca nu tot ce vine cu Predania este de la Duhul Sfint..hai sa fim seriosi, iar daca insisti inseamna ca lucrezi pentru BOR si-ti REAFIRMI JOBUL si POSTUL PE CARE-L ocupi, caz in care, chiar nu are rost sa mai discutam. Eu prefer sa discut cu laici care nu sunt platiti pentru a promova Predania. )
Povești de doi bani și insinuări. Nu am pus niciodată piciorul într-o intituție de pregătire teologică ortodoxă. Însă atacurile tale spun câte ceva despre tine. "Mintea strâmbă pe toate le strâmbă".
Și mi se pare mie sau nu ai răspuns deloc la ceea ce te-am intrebat:
luând
Matei 26.24 "Fiul Omului merge precum este scris despre El. Vai, însă, acelui om prin care Fiul Omului se vinde! Bine era de omul acela dacă nu se năștea. "
De ce nu a fost iertat Iuda? Pentru că l-a vândut pe Hristos, SAU PENTRU CĂ ȘI-A PIERDUT NĂDEJDEA ÎN MILA LUI DUMNEZEU și s-a sinucis?Faptul că l-a vândut pe Hristos, așa cum era profețit, la fel cum era profețită și lepădarea lui Petru, nu era de natură să îl piardă definitiv. Petru a fost iertat.
Și chiar dacă îți place sau nu, eu merg pe mâna Bisericii. Ți-am scris mai sus în postările mele anterioare, ceea ce spune ea despre sinucidere.