View Single Post
Vechi 15.07.2010, 23:53:42
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Dorina, eu mi-am pus mult timp socrii pe pomelnic (mama mea i-a trecut si ea) cu efect nul. Cand ma intalnesc cu ei, daca pomenesc ceva de biserica, urmeaza o ploaie de hule.
Ma uit la viata lor, Dumnezeu ii trage de mana in permanenta, sunt batrani si neputinciosi.. dar se considera superiori intelectuali celor care merg la biserica si cu pretul propriei lor mantuiri NU vor sa renunte la aceasta "superioritate". Si stii cat de usor ar fi pentru ei? Isi petrec verile langa manastirea Crasna. Chiar necredincios sa fii.. este o placere sa mergi acolo.

In cazul tau cred ca au fost rugaciunile mamei.
Rugaciunile mamei sunt foarte importante, eu sunt convinsa ca Sf. Maica a Domnului asculta o mama care se roaga pt copiii ei.
De aceea mi-ar parea rau sa o intristez cu ceva.. Si acel ceva ar putea fi chiar pomenirea persoanelor necredincioase, hulitoare, desfranate sau iubitoare de placeri in cadrul Sf. Liturghii.
Răspunsuri la toate împlinirile și neâmplinirile noastre legate de lucrarea cuvântului Domnului Iisus Hristos în noi găsim în Sfintele Evanghelii.

În cazul de fața aș face trimitere la Evanghelia Semănătorului.
Reply With Quote