Citat:
În prealabil postat de sophia
1. Eu vorbeam de a merge la preotul de care apartii, nu de a umbla pe la unul mai cu har.
Preotul meu mi-a spus clar ca preotii nu stiu si nu pot sa ajute in orice problema.
Un medic stie mai mult decat un preot. Preotul poate numai in cele duhovnicesti, de religie. El nu poate sa te ajute in necazurile care te aduc la disperare si depresie: sa-ti dea bani, serviciu, copil, sot, sanatate. Se poate doar ruga si atat. Mi s-a spus clar.
Sunt f.credincioasa sa stii.
2. De unde o stii tu asa de bine pe Madalina Manole frate? Ai trait cu ea in casa? De unde stii tu ce insemna Hristos pentru ea si ce avea in suflet?
Nu stiu despre ce cantec vorbesti, dar imi imaginez ca vorbea despre iubire. Probabil metaforic numita si zeu. Ea credea in iubire. Ce este asa rau.
Si Dumnezeu tot iubire inseamna, si oamenii trebuie sa se iubeasca.
Ea nu canta muzica bisericeasca! Ce naiba! Canta muzica usoara, cantece despre oameni si iubire.
|
"Sunt f.credincioasa sa stii." și "Ce naiba!" nu prea merg împreună, soră sophia (un nume frumos, adică, înțelepciune).
Doamne ajută!