Într-o postare mai veche a mea ,acolo unde era vorba despre minuni spuneam că întoarcerea unui păcătos la credință este o minune-Cea mai mare minune care se poate întâmpla sub ochii noștri.
Cu vreo 15 ani în urmă, duminica dimineață stăteam acasă și când începeau să bată clopotele se derula în mintea mea ca o poezie de mult știută Utrenia și apoi Sfânta Liturghie deși nu fusesem de prea multe ori la biserică.
După ce am început să merg la biserică nu s-a mai întâmplat cele scrise mai sus,totul a intrat în normal.
Acum știu cuvintele Sfintei Liturghii căci nu lipsesc de la biserică dar atunci de ce le știam,de unde le știam?
Am discutat aceasta cu preoți și au schimbat subiectul,nu am primit nici un răspuns deși atunci aș fi vrut să înțeleg de ce mi se întâmplă așa .
Acum nu mai caut răspunsuri ci cred că mare este puterea lui Dumnezeu și puternică rugăciunea mamei credincioase pentru copilul pomenit la Sfânta Liturghie.
Cele scrise de domniile voastre sunt corecte și canonice dar când e vorba de lucrarea în om a harului lui Dumnezeu nimic nu mai are explicație logică sau perceptibilă minții noastre limitate și întunecate de păcate.
Last edited by dorinastoica14; 16.07.2010 at 16:32:12.
|