View Single Post
Vechi 16.07.2010, 21:49:36
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Daca cibernetica studiaza cauze, atunci in mod evident poate sa confirme sau sa infirme o teorie. Tu te cam amuzi cand nu trebuie.
Eu am zis că nu studiază cauzele, tu ai înțeles invers și ai tras și o concluzie. Și mai îmi zici să nu mă amuz.

Citat:
Cand ai sa scoti capul dintre betoane, ai sa pricepi ca si animalele au un comportament moral. Afirmatiile pe care le faci sunt mult mai potrivite unei perioade de maxima ignoranta numita evul mediu. Aroganta cu care va autoproclamati superiori animalelor ar trebui sa va dea de gandit. Faptul ca noi exprimam comportamentul moral prin notiuni si concepte nu inseamna ca animalele nu au morala. Inseamna ca voi cautati cu disperare si aroganta sa aratati ca sunteti superiori animalelor la capitolul morala.
Frumoasă gargară dar bați câmpii. Morala este altceva decât comportamentul pozitiv. Animalele nu pot avea comportament moral sau imoral fiindcă nu au o raportare conștientă la niște valori. E vorba de utilizarea greșită a termenului de moral, termen care se aplică numai ființelor auto-conștiente, oamenii.

Animalul nu e auto-conștient, de fapt nu e nici măcar conștient. Dacă ar fi conștient ar fi o persoană și ar fi o crimă omorârea lui.

De fapt toată strădania ta pleacă de la ideea fixă că oamenii se trag din animale, ceea ce dovedește că tu stai cu capul între betoane. Lărgește-ți orizontul, ia în calcul că se poate ca Dumnezeu să existe și evoluționismul să fie o prostie, nu mai fi atât de obtuz.

Citat:
VT, NT acelasi zeu!
Faci pe prostul? Îți repet că poruncile NT sunt opuse celor VT. Nu mai intru în detalii, dar remarc lipsa te de caracter de a nu recunoaște când ai greșit.