[quote=annajanette;269837]
Citat:
În prealabil postat de CalmDown
Eu am fumat și știu ce vorbesc!
SI CAM CAT ATI FUMAT 1 AN 2 SAU CAM CATE TIGARI PE ZI, CONTEAZA FOARTE MULT, PTR CA DUPA 15 ANI DE FUMAT TE LASI INTR-UN FEL SAU DUPA 2-3 TIGARI PE ZI....SI DUPA UN PACHET PE ZI FUMAT TIMP DE 15 ANI TE LASI ALTFEL.
|
Draga mea, am fumat vreo 17 ani (în afara Posturilor Sintelor Paști, cam 2 luni / an).
În primii 10 ani (cam așa, vă dați seama că nu pot să vă spun exact): între 1-2 pachete la zi (minimum 30 de țigări / zi). În prima zi de fumat, am fumat un pachet fără dou țigări (în aceea și zi un coleg de clasă s-a lăsat de fumat și mi-a dat pachetul de țigări mie și eu m-am apucat, fumase doar două țigări din el?!).
În următorii 5 ani (după cei aprox. 10): minimum 2 pachete la zi.
În ultimii 2 ani de fumat: minimum 3 pachete cumpărate de mine și încă în jur un pachet de la "prietenii cei buni" (Eu nu ofeream țigări, eram foarte zgârcit, dar cerșeam cu nerușinare, mi se dădeau pentru că făceam alte servicii).
Doamnă, credeți sau nu, ăsta e adevărul. Puteam să spun 1 sau 2 pachete, tot era mult.
Doamne ajută!
P.S. Ca să vedeți ce drăcie aveam în cap. Vezi, Doamne, nu fumam în Postul Mare, dar în rest eram gunoi! Și un gunoi ca ăsta să merite mântuirea? D'aia și nu numa' d'aia, nu numai din acest motiv, simt eu harul lui Hristos în viața mea. Am auzit la TV: "În creștinătate nu există nu se poate. Toate se pot întru Hristos". Amin.