237. “Talibanii” pucioși relansează mania milenaristă, după o rețetă originală
237. “Talibanii” pucioși relansează mania milenaristă, după o rețetă originală (III)
Venirea “Hristosului” de la Pucioasa este așadar anunțată ca fiind deja împlinită, deci aceia care Îl mai așteaptă încă pe Hristosul biblic, ca să vină pe norii cerului, sunt total anacronici. Pe lângă “lucrările” pucioșești începute deja odată cu “A Doua Lui Venire” (zidiri de case, de hambare și de garaje, săpări de fântâni, amenajări de grădini ne-suspendate și de corturi suspendate) mai sunt și alte “lucrări” care își așteaptă împlinirea, printre care zidirea unui “cer nou și pământ nou”:
“ [...] sunt zilele venirii Mele iarăși de la Tatăl la oameni, și am venit să judec viii și morții, precum este scris să împlinesc [...] și apoi să sfârșesc de lucrat cele ce au mai rămas pentru vremea de acum, după spusele cele din Scripturi pentru cele ce am Eu, Domnul, de împlinit, încununându-Mi lucrarea cu împlinirea cerului cel nou și a pământului cel nou [...] ” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-07-2010)
Curios este însă faptul că, în urmă cu exact șase ani, se aniversau deja 13 ani de când cerul cel nou și pământul cel nou fuseseră deja (!!) așezate pe pământ, la Pucioasa, locul cel “ales dintru început”. Este vorba de sărbătoarea pucioșilor intitulată “Treisprezece ani de la punerea pietrei de temelie a Sfintei Sfintelor Noului Ierusalim”:
“O, poporul Meu, e sărbătoarea cerului pe pământ cu tine. E ziua cea de sărbătoare când Eu, Domnul, am despărțit veacurile, cel ceresc de cel pământesc, și am făcut în loc ales de Mine dintru început cer nou și pământ nou, împărăție a cerurilor. [...]Sfințește zilele venirii Mele la tine cuvânt [...] Fă-te sărbătoarea Mea și odihna Mea, Ierusalime, și binecuvântată să fie de Mine și de tine ziua când Eu și cu tine și cu martorul Meu cel din biserica lumii, arhiereul Irineu, am scris pe pământ, pe piatră, veac nou, împărăție a cerurilor, cer nou și pământ nou pe pământ[...]” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 22-07-2004)
Contradicția din ideologia pucioșilor este evidentă. Ei anunță că mai au de realizat o “lucrare” pe care o anunțaseră ceva mai înainte că fusese deja făcută. Deși în zeci de alte locuri pucioșii afirmă sistematic că cerul cel nou și pământul cel nou urmează să fie lucrate, există câteva mesaje contrazic această declarație. Acestea pretind că însăși alegerea Noului Ierusalim de la Pucioasa a însemnat așezarea pe pământ a cerului celui nou și a pământului celui nou. Cerul cel nou și pământul cel nou sunt așadar când împlinite la pucioși, când urmează să se împlinească. În plus, chiar și Judecata de Apoi “a început” deja, în chip tainic, (adică, nevăzută de nimeni) , odată cu deschiderea cerurilor și așezarea pe pământ a “Cuvântului” pucios, căci “Cuvântul” Pucios este Judecătorul care face, de 55 de ani încoace, judecata oamenilor:
“Binecuvântată să fie ziua aceasta și lucrarea ei, căci astăzi desfac cerurile ca să se vadă scaunul de judecată, cuvântul Meu care adună înaintea Mea toate neamurile de pe pământ, ca să le arăt lucrarea Mea, cea de a doua venire a Mea, tainica Mea împărăție peste ucenicii Mei din mijlocul neamului român, căci pământul român a fost ales dintru început ca să împlinesc pe el taina Noului Ierusalim, taină păstrată în Tatăl pentru facerea din nou a lumii, pentru împlinirea Scripturilor de cer nou și de pământ nou, taina venirii Fiului Omului după șapte veacuri de la facerea cea dintâi a lumii. Amin. Iată, vin și scriu pe pământ și în cer, cer nou și pământ nou pe pământul român, căci am spus prin prooroci: "încă o dată voi clătina cerul și pământul, încă o dată voi alege Ierusalimul". Amin. Ierusalimul este locul Meu de odihnă. Ierusalimul este taină a venirii Mele. Aceasta înseamnă Ierusalimul, așa cum a însemnat acum două mii de ani taina aceasta. Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 2-08-2003)
Last edited by mariamargareta; 17.07.2010 at 20:31:38.
|