View Single Post
Vechi 17.07.2010, 17:24:23
nomansland nomansland is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.07.2010
Implicit O simpla intrebare !

Dumnezeu a creat Omul sau Omul l-a creat pe Dumnezeu ? Cu siguranta, El stie ca mai devreme sau mai tarziu trebuia sa-mi pun intrebarea asta , asta daca exista un "El".
Tin sa mentionez ca nu sunt ateu, ateu ...e un termen stupid in opinia mea.
Vreau sa descopar Religia, daca exista o fiinta suprema vreau sa ma conving, cercetez si cred.
Daca exista un Dumnezeu, ca un posesor de creier ce sunt, ma simt obligat fata de El sa cercetez, sa nu ma las pacalit, sa pun la indoiala orice pana la proba contrarie, asa am fost creat sa supravietuiesc, cercetarea, logica si prudenta cred ca sunt un dar de la Dumnezeu si as fi total nerecunoscator daca nu as pune in aplicare ceea ce el mi-a oferit, daca nu, ar insemna sa ma las pacalit precum Adam si Eva in gradina respectiva :) . Exista un destin, un plan ...o "cale" pentru toti si sincer, n-as vrea sa gresesc alegandu-mi orbeste o chestie in care sa cred doar pentru ca asa am fost dresat de mic, practic obligat, nu cu forta fizica, ci psihica .... exista niste explicatii logice care ma pot convinge sa aleg sa-mi practic Religia de crestin-ortodox ce sunt ? De la Adam si Eva, am evoluat ...nu ne mai lasam pacaliti atat de usor , logica ... e un dar de la Dumnezeu , o arma cu care sa ne aparam ...tot ceea ce sfideaza logica , are miros de mar putred si miroase a pacaleala de Sarpe :)... Ganditi-va ca omul evoleaza zi de zi, o sa fie din ce in ce mai greu sa le oferiti argumente pentru care sa duc mai departe aceasta traditie ...
Eu sunt inca la scoala si chiar mi-ar placea sa-mi pot practica Religia, dar nu orbeste ... deocamdata nimic nu m-a convins ... Stiu ca asta e rolul unui preot , sa te-aduca pe calea cea dreapta :) ...va rog sa ma lamuriti , dar logic ...la fel cum am mentionat mai sus , logica e un scut, un dar de la Dumnezeu pentru mine cu care pot testa si diferentia pacaleala de adevar ...
Reply With Quote