View Single Post
Vechi 17.07.2010, 17:26:49
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 237. “Talibanii” pucioși relansează mania milenaristă, după o rețetă originală

237. “Talibanii” pucioși relansează mania milenaristă, după o rețetă originală (VI)

Pucioșii îi critică pe ierarhii din BOR pentru că poartă pe cap mitră cu pietre scumpe, asemuindu-i cu papa de la Roma, care și-a pus chiar trei coroane pe cap. Toți sunt criticați aspru pentru diverse preocupări lumești care chipurile, le-ar fi dragi, dintre care pe primele locuri se află sportul, vacanțele, vizitele oficiale reciproce între capii mari ai lumii, politica de toate felurile:

“Ba, din contra, stați în fața oamenilor cu coroană pe cap, bătută cu pietre scumpe, și stați așa față în față cu Mine, Cel încoronat cu cununiță de spini sângeroși frunții Mele dumnezeiești, și iată, mai aveți un pic și vă veți pierde de tot mintea, ca papa de la Roma, care nu s-a mulțumit ca voi, numai cu o coroană, ci și-a pus una peste alta trei coroane, ca să se teamă omul de el ca de o amenințare și să aibă putere peste inima omului blestemul lui că va arde în focul cel veșnic cel ce nu se închină lui cu supunere ca lui Dumnezeu pe pământ, când el slujește la mulți idoli, ca și voi, la mulți dumnezei, cărora le zice: sport, vacanță, vizite între capii mari ai lumii, politică pe toate laturile [...]” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-07-2010)

Fini observatori ai spectrului electromagnetic în general și a spectrului optic în special, Pucioșii au mai descoperit un delict grav în BOR: preoții și episcopii din BOR s-au îmbrăcat în roșu, și tot în roșu au învelit și cărțile lor de slujbă. Cămașa roșie îmbrăcată de unii creștini este un afront impardonabil adus lui Hristos:

V-ați îmbrăcat în roșu și nu vă temeți să faceți așa, căci voi faceți ascultare de satana și de culoarea lui aleasă lui, și până și cartea Evangheliei ați băgat-o sub învelitoare roșie, și toate cărțile bisericești le înveliți așa! O, cine-ți dă ție să faci așa dacă te-ai așezat să stai cel mai mare peste biserica neamului român? O, de ce, tată, nu-ți place să fii român? Unde s-a pomenit român îmbrăcat în cămașă roșie, când el a fost mereu după cuvântul Scripturii îmbrăcat, în cămășuță albă, de in curat, și cu cingătoare de creștin încins, semn al puterii sfinte peste coapsele lui?” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-07-2010)

Cei care “au umblat” la cartea Apocalipsei traducând ta hilia eti cu mii de ani sunt aceiași care și-au numit peste ei un ierarh cu numele de “tată” pe pământ, deși un singur Tată este în ceruri:

“ O, iată cine a umblat în cartea Apocalipsei, în care ucenicul Meu a scris pentru vreme o mie și iarăși o mie de ani, cale măsurată de Dumnezeu pentru venirea Lui iarăși pe pământ, iar cei ce n-au iubit să stea ucenici, s-au sculat din timp și și-au făcut așezare tare și aparte și au ieșit și și-au pus peste ei tată și așa l-au numit și-l numesc, după ce Eu am spus cuvânt proorocesc acum două mii de ani ucenicilor Mei și le-am spus lor: "Voi pe nimeni să nu numiți tată pe pământ, că Unul este Tatăl vostru, Cel din ceruri este", și așa i-am învățat Eu pe ei să stea ucenici, și să nu stea mari pe pământ peste oameni, ci doar să-i învețe de la Dumnezeu calea. O, nu este tată pe pământ, ci numai în cer este, și Unul este, și Se numește Dumnezeu, iar cei ce-I sunt fii, Îi spun Lui: Tată. Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 12-07-2010)

Last edited by mariamargareta; 17.07.2010 at 20:34:01.