View Single Post
Vechi 17.07.2010, 17:56:18
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Nimeni nu va convinge pe nimeni.
Aceste subiecte atat de mari si importante,pur si simplu nu sunt facute sa fie motiv de dispute si contraziceri.
Impartasirea cu trupul Domnului nu poate fi inteleasa decat "gustand,si vazand ca bun este Domnul" .Si chiar si atunci o intelegem doar cu sufletul,ca ii vedem efectele,dar cu mintea nu o intelegem nici dupa ani intregi de cautari.
Sunt pe aproape,am citit multe,imi intra pe o ureche imi ies pe alta,dar niciodata nu inteleg pe deplin aceasta mare taina. Ca sa mai dau si lectii altora ,deja este prea mult.
Totusi acest topic e f util ,pt 2 lucruri
-Citatele lui kesarion sunt interesante ,adica cautarea si selectarea lor ma scuteste de mult efort de a cauta eu insumi .Si peste un timp,aceste citate imi vor veni in minte...
-Discutiile cu NP sunt iarasi interesante ,nu pt a convinge cineva pe altcineva,ci pt ca imi pun intrebari care eu insumi mi le pun.Si ma ajuta sa imi clarific eu nelamuririle care le am.Adica prin vocea lor ,vorbesc toate nelamuririle mele.E chiar constructiv...

Dar taina aceasta nu poate fi inteleasa cu adevarat decat prin schimbarea profunda a vietii si sufletului ,si sa ajungem la a il simti pe Hristos in painea cu care ne impartasim
Reply With Quote