View Single Post
Vechi 18.07.2010, 19:53:36
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CalmDown Vezi mesajul
Ar fi bine ca fiul / fiica dvs. să fie homosexual(ă) sau bisexual(ă)?

Și crima există tot de la început (probabil că dinaintea homosexualității). Și dacă nu mă înșel, nici unul nu suntem de acord cu ea. Sau sunteți?

N-am văzut filmul 'Philadelphia', însă, într-o vreme în care liderii politici contemporani au de luptat cu mentalitățile "învechite" și conservatoare care nu acceptă homosexualitatea (bisexualitatea), nu credeți că aceste produse media sunt și comandate? În plus, nu e un secret pentru nimeni că e "cool" printre unele vedete de Hollywood (și nu numai) să faci sex în grup cu oricine și indiferent de sex.

Doamne ajută!
Nu, n-ar fi bine. Dar daca ar fi si asa ar vrea sa ramana, ce ai vrea sa fac, sa-l reneg? Tot copilul meu va fi.

Bineinteles ca si crima exista de la inceputuri si va exista in continuare, si bineinteles ca nu sunt de acord cu ea, insa m-am obisnuit cu ideea ca nu poate fi combatuta definitiv. Iar eu am spus ca homosexualitatea nu este la fel de grava precum crima. Nu spun ca sunt de acord cu homosexualitatea, insa odata ce ea exista si va exista, ma obisnuiesc cu aceasta idee.

In ceea ce tine de film, nu ma refeream la drepturile homosexualilor, ci la faptul ca era judecat doar dupa acest criteriu intr-un mod exclusiv. Poate ca acel homosexual are o personalitate si un suflet inzecit superior unui om heterosexual, insa din simplul fapt ca este homosexual deja este marginalizat si aruncat la gunoi.

Dar credeti ce vreti, voi aveti dreptul sa judecati oricand pe oricine. Acolo unde ceva nu va convine, il bagati pe diavol in scena si ajungeti sa acuzati oameni cat se poate de normali ca sunt demonizati. Uneori mi se face sila de chestia asta..