Citat:
În prealabil postat de bob2909
Da. Bun. Daca asta s-a inteles din ce am zis eu. E ok.
Eu cred insa ca adevarul va iesi la iveala si lumina va triumfa. Toate la timpul lor.
Eu cred ca Iisus Hristos se va arat la timpul cuvenit in Romania. Si ca aici va fii la vremea cuvenita scaunul de judecata al marelui Imparat in care toate popoarele vor veni si vor fi judecate.Inclusiv romanii. Dupa cate marturii au fost in decursul timpului.
Arsenie Boca a spus ca la un moment dat se va arata o cruce de stele deasupra muntilor fagarasi.
Cred ca va fi un razboi mondial si multa lume va fi triata.Da cred. E parerea mea.
Timpul va releva totul la momentul hotarat de divinitate.
Asa ca sa lasam timpul sa vorbeasca si mai putin noi.
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva spunandu-mi parerea.
Va doresc o zi buna si o viata placuta. Amin. Maranatha!
|
Dragul meu bob de grâu... Nu ai greșit cu nimic ci așa este,
Scaunul de judecată este în România, războiul a început în 2007 dar este război purtat de Dumnezeu, este prohibița impusă de Duhul Sfânt... Cerul duce război împotriva omului rău și necredincios...
Deci așa este precum crezi, și nu ai greșit cu nimic, deci nu este așa cum insinuază lingvistele ce vor să te reânvețe limba de lemne vopsite... și te mai și corectează gramaticăcal... nu le este rușine după tonele de porci vărsate pe caiet... porci de cerneală amară exact ca sepia sau caracatița sau meduzele... vroind mereu ca să injecteze cu slănină puișorii de găină ca să se lase târâți prin tină de scroafă turbată și mușcată de vulpea ce a păcălit pe corb, ca să o lase să târâie pe puii gălbiori prin grădină...
Iar Domnul este scris să biruiască dar nu singur ci Împreună cu cei ce cred, au dreptate și plinesc poruncile până la sfârșit, căci Singur a mai biruit gLumea odată, acum 2000 de ani...
Deci miile de ani s-au sfârșit... că nu a fost vorba de mii de ani ci de 2000 mii de ani și așa a lucrat satana ca să nu se știe omul că vor fi exact 2000 de ani și apoi începe sfârșitul, ca să nu se pregătească... deci sfârșitul a început și războiul este în curs, căci a început în 2007 Al Treilea Război Mondial, războiul duhovnicesc, și în România se va da lupta cea mai grea, după mărturia preotului ortodox Gabriel, și a altor prooroci, Sundar Sing (SingVrey) sau a preotului ortodox Alexandru.
Să fii iubit!