Dragul meu bob de grâu, uite
așa e războiul! ''bobul lui se preschimbă în tăciune și el se crede grâu nedreptățit'' păr prooroc Arsenie Boca... oare ce este bobul acela altceva decât Credința.
Sau așa:

... (no c...ommment...ă, adică ce să mai
tort zic
mereu babelor surde, unde nu e nici Dumnezeu nu cere, că n-are cui, s-au dus să bată out, exact cum s-a întâmplat cu cuibul ăla de cuci ce jucau footbal în avion, și când vine doctorul de la closet și întreabă pe rezerva rămasă ce stătea pe bancă de rezerve: -Păi, unde sunt ceilalți? Răspuns: Au plecat
să bată out! Și uite cum după ei s-au dus și copii tot
să bată out! Așa că pâna atunci îmi cânt
Patria!
Căci războiul se dă pe bază de
CAFIA! Cafia neagră și fierbinte și aburindă de la
tanti grijania pe gustul tău ca să-ți ghicească ea apoi norocul în zaț, cum o să fie și cât de bine o să trăieși sub ascultare totalitară de tătucul nenea, îmbrăcat în roșu și în stacojiu și câte și mai câte o să descoperi în nisisip... secrete minteresante după secrete minteresate, rodite de ispisisikaa cia neagră a lui nenia în nisisip și acoperite apoi și puse sub pază tare de către eretele de pe umărul drept a lui
nenia...
Deci dragul meu lasă fetele să se facă muze sau grații pentru una din casele
celor trei purcelași... Nici una din cele 3 case nu va rămîne... căci piatră pe piatră nu va rămîne din casele păcătoșilor, adică a purcelușilor și până și casele sfinților clădite pe stâncă se vor clătina... înainte Lui Dumnezeu... ca clătinate de cel mai mare cutremur. Dar Creștinii cinstiți și cuminți nu vor păți nimic așa că nu au de ce să se teamă că nu ei vor pieri ci doar păcătoșii vor pieri... și toate meșterelile păcatelor lor. Toată grozăvia lui
negjiniță.