Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Câteva remarci la panseurile lui Vsovi:
Panseul: Dacă știam că-mi ești potrivnică... și că și tu găsești hibe la părintele Irineu Pop Bistrițeanul? E clar că ai nod la camilă!
Remarca: Nici tu nu ești mai breaz, ba chiar o întreci, că fata asta a exprimat doar o dezamăgire personală și atât. Dar tu îți dai în petic ceva mai încolo, unde îl scoți pe Irineu că “a aruncat cu piatra” în Pucioși... “ieșindu-i pe gură 3 duhuri de draci, de broască râioasă” și drept pedeapsă “atunci și-a pierdut limba și mâna dreaptă în gheenă”.
Panseul: Domnule și gruparea părintelui Iugulescu este de la Dumnezeu, și pe ei i-a chemat Cuvântul lui Dumnezeu, și cu niciunchip nu a greșit părintele Irineu, ci iată Domnul l-a lăudat pe părintele Iugulescu pentru mulțimea de fii duhovnicești... iar tu spui că e o greșală ca robul Domnului, omul lui Dumnezeu, părintele Sofronie și Irineu, cei mai înțelepți dintre cei drepți, iată au greșit? Păi spui matale dar spui dejaba!!!
.......
|
Deci ne e cum zic eu după Cuvântul lui Dumnezeu ci așa cum zici tu: viceversa, ca deobicei, viceversa vicentoarsa viceglobul pămîntesc plin de panseluțe... Și cui prezinți tu disecția asta pe cobai în fața clasei de gretini? Folosind așa un lingbaj de avăcâțelașe ce explică atât de frumos celorlalți avocățelași ca împreună să smintească poBorul... că cică eu sunt sectă rea, curvesc cu dracu, sunt răscolnic sau paranoic cu delir paranoid și alte minciuni când defapt una și bună o au ei, grozăvia regelui omidă ce strigă din gură de șarpe că știe că i se apăropie sfârșitul... și ce este aia GROZĂVIA... nu am să explic acum.
Deci draga mea dușmancă nu mai striga hai-da-hai că eu iar o să strig ohoho! Și nu are sens să-ți mai răspund că oricum tu nu discuți și pentru tine nu contează căci tu ști răspunsul, ștoi sfârșitul... e ăla care l-a plănuit nenia pentru tine, e planul ăla scurt, scurt de tot... deci nu-mi bat gura de pomană dacă baba și-a astupat urechile cu dopuri de plută! Și mâncă
toate panseluțele din grădină asezonate cu porci de slănină întinși pe caitul de teme pentru puișorii de găină.
Tu Haida-hai, iare eu ohohoo! Și tu iar Hai! Tot înainte mândri pioneri... pentru regele ăla al tău,
regele omidă.
Dar al meu este altul: Acesta.