Citat:
În prealabil postat de razvan_andrei
Nu, n-ar fi bine. Dar daca ar fi si asa ar vrea sa ramana, ce ai vrea sa fac, sa-l reneg? Tot copilul meu va fi.
Bineinteles ca si crima exista de la inceputuri si va exista in continuare, si bineinteles ca nu sunt de acord cu ea, insa m-am obisnuit cu ideea ca nu poate fi combatuta definitiv. Iar eu am spus ca homosexualitatea nu este la fel de grava precum crima. Nu spun ca sunt de acord cu homosexualitatea, insa odata ce ea exista si va exista, ma obisnuiesc cu aceasta idee.
In ceea ce tine de film, nu ma refeream la drepturile homosexualilor, ci la faptul ca era judecat doar dupa acest criteriu intr-un mod exclusiv. Poate ca acel homosexual are o personalitate si un suflet inzecit superior unui om heterosexual, insa din simplul fapt ca este homosexual deja este marginalizat si aruncat la gunoi.
Dar credeti ce vreti, voi aveti dreptul sa judecati oricand pe oricine. Acolo unde ceva nu va convine, il bagati pe diavol in scena si ajungeti sa acuzati oameni cat se poate de normali ca sunt demonizati. Uneori mi se face sila de chestia asta..
|
Explicațiile pe care le-am folosit au fost extrem de laice, nu l-am băgat "pe diavol in scena" si n-am ajuns să acuz "oameni cat se poate de normali ca sunt demonizati."
NU știu dacă sunt demonizați sau nu, dar faptul că au o preocupare excesivă pentru actul sexual pot să afirm, fără să mă tem că exagerez, nu-i așa? Și în momentul în care ai o preocupare excesivă pentru actul sexual se cheamă obsesie sexuală, deci un homosexual este măcar parțial și un obsedat sexual. Și orice obsedat are, în general, o "problemă" la "etajul superior". Iar o problemă la etajul superior se numește boală psihică. Nu știu dacă toți sunt bolnavi psihic sau nu, nu e problema mea. Dar, dacă nu sunt, cu atât mai mult: să folosești o cale de evacuare a reziduurilor din organism pe post de gaură generatoare de plăceri, asta, cred, totuși, că e o problemă?! Dacă sunt oameni normali, ce le plac: sporturile extreme?
Zicea cineva aici: Dragostea nu se reduce la sex!
Doamne ajută!