mamica mea nu se simte bine rugativa pentru ea impreuna cu mine
Dragi prieteni mama nu se simte bine e tintuita la pat de cateva zile nu se simte bine nu mai poate sa mearga nu sia putut continua tratamentul din cauza situatiei financiare va rog din suflet si din inima domnul sau doamna aninim sa ma ajutati sa o ajut pe mama mea puteti sami dati mesaj privat sa va dau datele de care aveti nevoie pentru verificare sau orice doriti sa verificati nu are bani sasi ea medicamentele necesare sunt costisitoare eu nu am putere sa o ajut cu nimic va implor cei care vor sa ma ajute in situatia in care ma aflu sunt disperata mie frica pentru mama mea mana stanga nu o mai misca si piciorul de asemeni mia zis sora ca i sau invinetit si unflat deasemeni rugativa pentru mamica mea Silvia pentru sanatate si putere sa se faca bine in seara asta la ora 12 sunt de mare prisos rugaciunile in miez de noapte daca poate cineva eu ma rog rugativa cu mine va multumesc din suflet si Dumnezeu sa va dea sanatate in continuare tuturor oamenilor cu suflet mare care vati ryugat mereu pentru semenii vostri ,Doamne ajuta .
|