View Single Post
Vechi 19.07.2010, 21:15:43
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Dupa ce moare omul nu se mai poate face nimic pentru el, ceea ce afirmi tu acolo e total impotriva a ceea ce spune Sf Scriptura. Omul cat traieste are sansa pocaintei, daca respinge pocainta si prefera pacatul atunci iadul il mananca indiferent de ce fac urmasii lui.
Domnule draga, ce spune Gabriela8 este conform credintei ortodoxe. Dumneata ai o alta credinta, sa-ti fie de bine, daca vrei sa o expui, ai libertate de opinie, dar marturiseste-le tuturor si numele ei (al credintei tale), ca sa nu ii induci in eroare pe unii mai nestiutori, care, de vreme ce intra pe un forum crestin-ortodox, vor sa afle invatatura ortodoxa!
Va mai mirati apoi ca sunteti discriminati, neintelesi si netolerati de ortodocsi... Deci, daca vrei toleranta si egalitate, spui asa: In credinta ta, X..., se spune ca dupa ce moare omul ..., iar in credinta ortodoxa se spune ce am scris eu, Gabriela si cei care am mai raspuns la acest topic. Ca sa nu fie nimeni indus in eroare si sa aleaga omul cu buna stiinta in ce sa creda si ce sa faca.