View Single Post
Vechi 19.07.2010, 21:21:42
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Fratilor, nu sunt de acord cu acest pacat, insa incerc sa va dau de inteles ca dispretul si ura fatza de cei care il savarsesc nu este deloc un lucru bun. Stiu un caz in care un om normal, heterosexual, a avut de suferit in liceu din motivul ca era amic cu un homosexual, desi lui ii fugeau ochii numai dupa fete. Asadar, daca acest om a avut de suferit, pai atunci ce parere sa-mi mai fac despre situatia prin care a trecut homosexualul?

Comportamentul asta, ura aceasta fatza de lucrurile pe care nu le toleram se aseamana intr-o oarecare masura cu Inchizitia, si sunt convins ca unii dintre noi am fi capabili sa-i ardem pe rug daca am avea aceasta putere.

Omul este o fiinta bolnava, plina de rautate, si sunt putini cei care nu cultiva in adancul lor macar un firicel de rautate voita. Dar ipocrizia e la putere si perversii ne fac sa vedem caini cu covrigi in coada pe strada, orbiti de iluzia ca multe lucruri care se intampla nu sunt din vina noastra. Ba da, vina este doar a noastra si a nimanui altcuiva. Stati linistiti, ultima fraza n-are legatura cu religia.

P.S.: scuze de mesajul offtopic