View Single Post
Vechi 20.07.2010, 01:01:04
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Acest topic face parte din sectia Generalitati deci pot sa imi expun punctul de vedere, daca se vrea un raspuns strict ortodox poate fi mutat topicul pe sectiunea Biserica Ortodoxa.
Legat de apartenenta religioasa nu e relevant, relevant este sa se dea opinii din Sf Scriptura, nu povesti.

Eu raspunsul l-am dat intr-o maniera politicoasa, asa ca nu vad de ce as fi netolerat. Doar daca va deranjeaza adevarul, si din pacate deranjeaza. Tu daca esti bolnava de cancer ti-ar place sa iti spuna doctorul ca esti sanatoasa si sa mori?sau preferi sa ti se spuna ca esti bolnava si sa faci "tratamentul" pentru a putea fi vindecata?
In credinta mea, care e crestina, si care se fundamenteaza pe Sf Scriptura, se spune ca omul are sansa pocaintei cat timp traieste, dupa ce-a murit nu se mai poate schimba nimic.
Din pacate raspunsurile voastre nu sunt conforme cu Sf Scriptura, asa ca mai intai ar trebui sa cititi Sf Scriptura si apoi sa vii cu raspunsuri. Cu mantuirea nu-i de joaca.
Eu daca as fi in locul persoanei care a pus intrebarea as putea gasi f usor in raspunsul vostru o portita pentru a trai in pacat ca oricum se roaga rudele etc si o sa fiu eu mantuit candva. Ce rol mai are pocainta in teoria prezentata de tine? Niciunul, ca oricine poate fi mantuit pe baza anumitor ritualuri. Asta a invatat Hristos?
iertare ca intreb, nu fac deloc pe desteapta, dar scrie undeva in scriptura acest lucru, nu de alta, dar eu chiar vreau si sper sa mai fac ceva ptr bunicul meu care toata viata a injurat pe Fiul domnului desi zicea el ca crede in Dzeu. doamne fereste eu il iubescpe bunicul meu, nu il judec dar vreau sa cred ca mai pot face ceva ptr el si din ceea ce ziceti dvs mi se spulbera acea speranta, daca aveti vreun citat va rog sa il postati eu nu stiu biblia prea bine, rusine mie.
Reply With Quote