View Single Post
Vechi 20.07.2010, 09:59:43
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Un caz nedorit de plagiat
Lingvisvistele te bagă la plagiat... nu râde.

mariamargareta a făcut porci pe caietul de teme și iar s-a făcut noapte:

Citat:
Postarea #2211 semnată de „cunoscătorul Scripturilor” bob2909 este o mostră flagrantă de plagiat. Plagiatul a fost instrumentat de pe situl www.trambita.net , site construit și intretinut de ucenicii ereticului IJ Francisc Maitreya, Maestru in Yoga Focului Cosmic ( plecat din trupul fizic pe lumea cealaltă la data de 05.06.2003, în spitalul judetean Baia-Mare, cu diagnosticul omenesc “stop cardiac”)

Remarcă:
Probabil și ''La Țigănci'' este o carte eretică; Poate amintirile lui Mircea Eliade, și aventurile lui cu Maitrey, o indiancă ispititoare, or fi fost niște fabulații?
Păi chiar dacă ar spune dracii adevărul, ar fi El fals din pricină că îl mărturisește pe El fariseii sau saducheii? Sau pentru ce a zis oare Dumnezeu : ''De ce vi se ridică astfel de gânduri în inimile voastre? Cum puteți vorbi Cuvintele Împărăției când în inima voastră este ura și răutatea? Cum scoți paiul din ochiul fratelui dacă în al tău este bârna?..'' S-a mirat de puii de năpârpărcă și de vipviperă... și de ceilalți curâioși, ciumegi și leproși...

Deci la lingvisvistele lui pește prăjit, dacă spui Cuvântele Adevărului, cică ai face plagiat flagrant... Păi asta este Credința, să devi tu însuți un plagiator flagrant trăitor al Domnului nostru Iisus Hristos ca un plagiat al Lui... sau probabil lingvistele lui pește prăjit ne îndeamnă oare la a creia noi ceva, la a născoci câte ceva, la a inventa noi o mântuire după pofta ''dragostei'' noastre plină de patimi și păcate ca să avem cu ce ne mândri? Ca inventatori neplagiatori? Păi ce inventator nu s-a inspirat de la nimeni? Deci nu te lua după tovarășele educatoare lingvisviste care de dragul efectelor lingvisvistice îți umplu caietul de teme cu porci amari de cerneală toxică aruncată din rezervoarele sepiei... Magdalena Cruela, ispisifiica lui nenia cu ispisisikaa, așa ca să dea exemple de folosirea termenilor lingviști cu încărcătură... atomică... rachete cu rază lungă... punând lingba babei gloanțe mai sus decât limba textului cu înțelesul din sinea lui. Vor ceva efecte gazetărești căci ele însele au ajuns la gazetă un fel de măscărice născocitoare de mascaradă, căci se cred adică la pâradă... și ne pun pe noi la gazeta de păerete, că cică ne-a intrat în obicei... pe noi adică, să ne râdă toți piticii, toate furnicile cu aripi care se strecoară. Nu le urâ! Lasă-le să-și facă jocul lor dar nu te fă jujucăria lor! Adică nu judeca cot la cot cu ele, adică nu judeca de loc.

Citat:
Aceștia se auto-intitulează „elevi la Academia Sufletului” și propun „studiul biblic” intitulat „"Aceștia sunt cei doi Fii unși" ( http://www.trambita.net/carti/Radu%2...fii%20unsi.htm )
În acest studiu se regăsesc și frazele pastișate de bob2909, subliniate aici prin transcriere cu aldine. Transcriem în continuare câteva selecțiuni din acest text, în care „ucenicii Șfântului Francisc” construiesc cu abilitate o învățătură eretică referitoare la unicitatea lui Hristos:
Iar după ce te-au făcut pe la plagiat apoi te bagă la erezii, secte, antichrism, schizofrenie, răscolnicie, dezbinare, ură față de preoți și patriarh, satanism și ce mai vrei dumneata... adică îți zice că ești o răuTate adică oaia neagră ca să poți fi acuzat cu tot tot tot ceea ce, cu ce știe gLumea să te înrăiască, căci ea își știe faptele ei, și fiindcă știe ea că aia e greșală, și văzând paiul din ochiul tău, ți le toarnă în cap pe toate ca să crezi ceea ce vrea ea și nu ceea ce te-ai învățat de la Dumnezeu, ci ceea ce zice ea, adică gLumea... Deci nu te lua după avocățelașele inqqqiziției gLumii că nu vor decît să te injecteze cu slănină ca pe puișorii GALBENI de găină ca să târâi și tu pe unii și pe alții prin grădină! Defapt vor planul ăla scurt să-l ducă la împlinire: judecată, ură, răzbunare... de foame și tu să crezi că ce faci e sau va fi fericire că cică ele te ajută, ''da'', e ajutorul și fericirea ciorbului ce râde cu lăcomie de oala spartă, și așa se răzbunăbună ei împreună, fericindu-se, toți ciorbii.

Cât despre interpretările fanteziste ale MM, cu învoire de la nenia, o să vorbim altădată... că așa cu ceartă... n-are rost... Ce artă? Păi Arta Marțială... că nu mai practic de mult, m-am lăsat și de yoga și de șotokan și de toate invențiile mele ergonomice folosite la uciderea adversarului... deci le-am lepădat și nu le mai agreez fiindcă nu sunt altceva decât desfrânări pe bază de grozăvia mâniei, și nici meștereli tehnice, științifică fantastice, SiFi, roboți sau mașini ucigașe sau bombe gastronomice și desfrânătoare nu mai fac, nu mai particip... dar până atunci, până îmi dau seama ce ziceți voi, mai rău ca bomboanele atomice, și ce susțineți voi de fapt, trebuie să mă liniștesc și să vă las ca să vă puneți la punct cu cine este Melchisedek. Apoi Cine este Fiul Omului. Cine este Îngerul Domnului. Apoi să realizați cam ce a văzut sf. Ioan Teologul, cine a fost Ilie și ucenicul său și cine era minteresat în mizstorie ca să schimbe cuvintele proorociiei, a cărții Apocalipsei, care era pecetluită sub blestem dacă va cuteza cineva să schimbe cineva, să adauge sau să scoată Cuvinte din Cartea Apocalipsis! Deci vezi dumneata suntem îndemnați de către Ioan la un Plagiat Exact! Să plagiem dar nu oricum ci Exact cum a fost scrisă Cartea Apocalipsis! Și Sfântul se referă strict la Cartea Apocalipsei!

Deci vorbim altădată... că voi așa le încurcați pe toate și le viceversați de mă iau cu mâinile de ce mi-a mai rămas din pe chelie.

Last edited by vsovivi; 20.07.2010 at 10:50:35.