View Single Post
Vechi 20.07.2010, 14:39:59
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaecaterina Vezi mesajul
heaven, ai dreptate! urmaresc constant sa devin armonioasa...nu ma blochez la faza cu casatoria, nu stiu daca asta imi doresc! stiu doar ca imi doresc f mult sa imi implinesc menirea si sa fac ceea ce trebuie si pt care am venit in aceasta viata: sa ma apropii de Dumnezeu, intr-un fel sau altul. doar trebuie sa imi descopar calea proprie!
stiu ca am multe de curatat, si sa mai stii ca ceea ce simt adanc in mine nu a aparut ieri, ci asa am fost de cand ma stiu. ma straduiesc de ani de zile sa ma armonizez, sa devin curata, sa fac binele...dar am obosit sa ma plang....poate imi lipseste starea de multumire!
Ana, ... vezi tu ..., relatia dintre om si Dumnezeu este, oarecum, cea a pestelui cu oceanul. Pestele este in interiorul oceanului, in el se naste, prin el respira, din ce gaseste in el se hraneste, in el traieste, fara el nu poate trai. Asadar, tu nu ai cum sa te apropii de Dumnezeu, pentru ca El nu este undeva, in afara ta, ci este peste tot, in afara ta si in tine, in El existi, in afara Lui nu poti exista. Iarta-ma ca intervin din nou in acest dialog. Nu prea imi place sa bat pe cineva la cap, dar mi s-a parut ca ai o perceptie, hai sa-i spunem ... speciala, asupra relatiei tale cu Dumnezeu.