Panseurile puciosului Vsovi (III)
Riposte la Panseluțele puciosului Vsovi (III)
Continuăm analiza semantică a panseurilor anti-ortodoxe lansate de Vsovi(vi) pe acest Forum Ortodox.
Panseu: Și revenind la subiect, e clar că au măsluit Biblia, toate bibliile sunt măsluite la Apocalipsă, ... Toate! Altfel nu s-ar fi încetățenit minciuna și bărfa intrând în ''Tradiție''.
Riposta: Siguranța lui Vsovi în a susține ideologile eretice heterodoxe e glacială și mormântală. După părerea dumnealui (care, se vede de la o poștă, că e un Pucios vopsit ca un Papagal, deși pretinde din când în când că e mare sculă ortodoxă, care dă lecții academice despre ortodoxie ca să-i deruteze pe naivi), cei doi piloni ai Ortodoxiei (Sfânta Tradiție și Sfânta Scriptură) sunt făcute de mult praf și pulbere: “toate Bibliile sunt falsificate”, iar “Tradiția e plină de minciuni și de bârfe”.
Stimabilul Vsovi nu se obosește însă să-și demonstreze acuzațiile prin exemple concrete; ne lasă pe noi să le căutăm cu lumânarea și să le citim parastasul. Să fi dat și el, un singur exemplu măcar, de “măsluire a Bibliei”. Sau, un exemplu de “bârfă” infiltrată în Tradiție. Sau, de minciună. Dumnealui merge însă pe un principiu verificat: “Calomniază, calomniază, că tot va rămâne ceva... chiar dacă se vor demonta până la urmă toate calomniile la adresa Ortodoxiei”
Panseu: Dacă nu s-ar fi schimbat calendarele dându-se înainte ca ceasurile cu 13 zile înainte, și dacă ar fi lăsat Cuvintele din Apocalipsis neschimbate, scose sau adăugate... atunci ar fi putut socoti tecerea celor 1000 de ani și încă 1000 de ani. Și când anume va să fie Începutul Sfârșitului. Deci Începutul sfârșitului a fost să fie la 1928! Iar abea în 2000 s-a intrat definitiv în sfârșitul veacului acesta păcătos și mîndru, viclean și desfrânat. Căci în 1992 s-a terminat rădicarea Templului și a început restabilirea Creației iar în 2003 s-a deschis și s-a arătat scaunul de judecată iar în 2007 a început răzbelul cel mare, al III-lea mondial, al prohibiției Duhului Sfânt, de sus de la Dumnezeu, căci cCerul și Pământul se luptă împotriva păcătoșilor și a caselor lor... și nu va rămâne piatră pe piatră din casele păcătoșilor.
Riposta: Mulțumim Puciosului Vsovi, că a adăugat la reperele “precise” pucioșești care marchează “începutul sfârșitului”, adică “exact cele două mii de ani, care sunt de fapt trei zile” , încă o “proorocie” însemnată: anul 1928. Mai adăugăm și noi trei, că ne-am adus între timp aminte de ei:
1) anul 1921, când “a fost dezlegat cel rău” (pucioșii speculând în “mesajele” lor un verset din Biblie, la Apocalipsa 20,7: “Și către sfârșitul miilor de ani, satana va fi dezlegat din închisoarea lui”):
“Dar iată, Eu sunt în mijlocul tău, și tu nu cunoști vremea cercetării tale, care vine cu Mine la tine, căci Eu am început să sun din trâmbițe (prima trâmbiță apocaliptică: prooroc preot Iosif Trifa, n.r.) odată cu dezlegarea celui rău (anul 1921: înființarea Partidului Comunist din România, n.r.) și am lucrat lucrarea Mea, și voi birui prin ea” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 21-11-1993);
2) anul 1932, în care Verginica a împlinit nouă ani și i s-a arătat Maica Domnului cu Pruncul în brațe ( Verginica fiind născută la 28 mai 1923). Din acel an, Verginica s-a făcut frumoasă ca o căldare de pregătire, dar nu era căldare, ci era trup:
“ Vasul Meu când Domnul Iisus l-a pregătit pentru acest cuvânt, nu avea decât pe mămica sa lângă ea, și era în situație grea și Eu am venit în cuibul lor la o văduvă și la o fiică curată. Și cât avea fiica aceasta? Avea nouă ani. Și a mers așa în această pregătire, până în anul 1955. Până în anul 1955, numai am pregătit-o. Dacă era o căldare să se vadă această pregătire, nu ar fi fost pe pământ frumoasă ca aceasta. Dar nu e căldare, ci e trup și în trupul acesta sălășluiește Dumnezeu…” (21 iunie 1973)
3) anul 1940 , când “Domnul” Pucioasei Își începe “lucrarea” Sa de pregătire a sfârșitului veacurilor prin Verginica:
“ De când lucrez Eu cu cuvântul prin ea? Din anul 1955. Dar de când o pregătesc Eu? Din anul 1940.” (23 iunie/6 iulie 1975)
Să recapitulăm. Au fost “proorociți”, așadar, următorii ani de “Început al Sfârșitului care se Pregătește să Vină”: 1921, 1928, 1932, 1940, 1955, 1992, 2000, 2003, 2007. Sper să nu fi uitat vreunul – dar pucioșii ne pot corecta, la o adică. Vsovi precis că o s-o facă.
La mai mare! (pardon, la mai mulți! La mulți ani, adică)
Panseu: Păi în momentul când Domnul a intrat în Templul cel Vechi, El, Templul a devenit proorocie sfântă a Noului Ierusalim, Înțelepciunea Creației Înnoite și restaurate, dar din păcate, pisma și necredința fariseilor și saducheilor au dărâmat și distrus Templul și a rămas așa și s-a luat de la ei. Iar a 3-a zi, exact după 2000 de ani este rădicat din Nou, și este arătat scaunul judecății și a început Războiul spre distrugere.
Riposta: Exact, exact, dar să ne spui tu nouă care dintre acei ani “proorociți” de pucioși marchează “rădicarea din Nou a Templului”: 1921, 1928, 1932, 1940, 1955, 1992, 2000, 2003, 2007, sau e altul pe care să-l așteptăm să vină? Cumva, 12-12-2012? (circulă un zvon)
Panseu: Păi atunci a fost răstignit regele Carol al II și apoi regele Mihai, unsul Domnului, de către Antonescu, de către sovietici, de către naziști și fasciști și hortiști, și de către legionari și partidele politice masonice și capitalist populiste și antiregaliste... și așa s-a întâmplat exact ca acum 2000 de ani... l-au scos un trădător.
Riposta: Uite că pe-astea nu le auzisem! Cum a fost răstignit pe cruce săracul regele neuns Carol al II-lea la cotul Donului, în 1943! Și nici cum a fost răstignit pe cruce săracul regele uns, Mihai I , în mai multe rânduri (că el avea șapte vieți în pieptu-i de aramă, și de-aia a avut parte de mai multe cruci). Să le recapitulăm, deci, și pe acestea:
1-2: de către Antonescu și de către sovietici;
3-4: de către naziști și de către fasciști;
5-6: de către hortyști și de către legionari;
7: de către partidele politice (uite că ieșiră șapte răstigniri în cap!)
8-9 : și de către partidele politice capitalist populiste și de către partidele politice antiregaliste (na, belea, că până la urmă ieșiră nouă răstigniri în loc de șapte!)
Răstignirile cică au fost exact ca acum 2000 de ani, adică pe vremea anului 10 d.H.
Cât trăiește omul, învață și ce nu i-a trecut prin cap!
Panseu: Păi cum de acolo am zis dacă n-au trecut numai 2 zile cât o mie de ani? Nu trebuiau să treacă 3 așa cum susținea Nostradamus? Se vede deci că n-ai ghicit... ci de acolo știu că așa era scris la Apocalipsis, 1000 de ani și apoi încă 1000 de ani cum spune Cuvântul lui Dumnezeu. Iar eu bănuiam doar că e vorba de trei zile, ca o asemănare așa cum a fost cu Domnul Iisus Hristos de Înviere, dar nu e vorba de așa ceva ci e vorba de Înțelepciunea Creației... Restaurarea ei în Veșnicie de către Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos prin care toate s-au făcut de la Tatăl dăruite nu păcătoșilor ci sfinților și drepților! Deci raționamentul meu chiar dacă nu e scânteietor ca al sfinților, totuși nu poate fi ghicit de tanti grijania pe bază de zaț de cafia. E vorba de altceva, e vorba de Eden, și de Raiul pe care l-a sădit Dumnezeu în Eden.
Riposta: Vsovi, dacă-i aperi pe Pucioși aducând ca argumente zdrobitoare născocirile lui Nostradamus, atunci s-a împlinit proverbul acela: “Cum e sacul, și peticul” .
Și: “Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ți spun cine ești”.
Și: “Cum e turcul, pistolique”.
Ia uitați-vă repede într-o oglindă, să vedeți dacă nu v-a crescut nasul ca lui Buratino, fratele lui Pinocchio.
Last edited by mariamargareta; 20.07.2010 at 17:03:42.
|