View Single Post
Vechi 20.07.2010, 17:57:09
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit continuare

Citat:

Panseu: Păi în momentul când Domnul a intrat în Templul cel Vechi, El, Templul a devenit proorocie sfântă a Noului Ierusalim, Înțelepciunea Creației Înnoite și restaurate, dar din păcate, pisma și necredința fariseilor și saducheilor au dărâmat și distrus Templul și a rămas așa și s-a luat de la ei. Iar a 3-a zi, exact după 2000 de ani este rădicat din Nou, și este arătat scaunul judecății și a început Războiul spre distrugere.

Riposta: Exact, exact, dar să ne spui tu nouă care dintre acei ani “proorociți” de pucioși marchează “rădicarea din Nou a Templului”: 1921, 1928, 1932, 1940, 1955, 1992, 2000, 2003, 2007, sau e altul pe care să-l așteptăm să vină? Cumva, 12-12-2012? (circulă un zvon)
Păi Templul a fost rădicat și a fost gata în 1992, dar nu vă gândiți voi numai la bârne de lemn, și numai la zidărie... că iată lupta a început abea în 2007... Și de atunci Duhul Sfânt a început să facă prohibiția aia de sus... Cine calcă, calcă pe viața lui, își cală pe cămășuță și pe hăinuță, și pe rochiță, și acolo unde e pata acolo intră baalta și din baaltă viermișor și roade acoperișul și tă mâncă vremea căci te plouă și te ninge și vine arșița și crăpi și zici că te-a lovit trenul... păi nu trenul te-a lovit ci n-ai vrut să asculți. Atât.

În 2012 nu va fi nimic decît s-ar putea să ajungă președinte sau conducător unsul Domnului, că așa a susținut un preot ortodox pe TV mai demult, vorbea pe telefon și nu mai țiu minte cum îl cheamă, zicea că: „va fi ales omul lui Dumnezeu la conducerea statului, președinte” parcă... iar păcătoșii zic că toți vom muri că cade cometa... nici vorbă, ci numai ei, păcătoșii, adică cei care nu vor să lepede păcatul în țara asta ei vor pieri și atunci groaza va umple toată gLumea... Dar creștinii ortodocși nu au de ce să se teamă dacă sunt cuminți și nu se bucură de răul altuia... așa cum se bucură ciorbul de oala spartă sau ciorbită...
Citat:

Panseu: Păi atunci a fost răstignit regele Carol al II și apoi regele Mihai, unsul Domnului, de către Antonescu, de către sovietici, de către naziști și fasciști și hortiști, și de către legionari și partidele politice masonice și capitalist populiste și antiregaliste... și așa s-a întâmplat exact ca acum 2000 de ani... l-au scos un trădător.

Riposta: Uite că pe-astea nu le auzisem! Cum a fost răstignit pe cruce săracul regele neuns Carol al II-lea la cotul Donului, în 1942! Și nici cum a fost răstignit pe cruce săracul regele uns, Mihai I , în mai multe rânduri (că el avea șapte vieți în pieptu-i de aramă, și de-aia a avut parte de mai multe cruci). Să le recapitulăm, deci, și pe acestea:
1-2: de către Antonescu și de către sovietici;
3-4: de către naziști și de către fasciști;
5-6: de către hortyști și de către legionari;
7: de către partidele politice (uite că ieșiră șapte răstigniri în cap!)
8-9 : și de către partidele politice capitalist populiste și de către partidele politice antiregaliste (na, belea, că până la urmă ieșiră nouă răstigniri în loc de șapte!)

Răstignirile cică au fost exact ca acum 2000 de ani, adică pe vremea anului 10 d.H.

Cât trăiește omul, învață și ce nu i-a trecut prin cap!
Păi mie nu mi-ai lăsat impresia că ai fi învățat ceva! Ci am despre tine așa o impresie că tu înveți de ciudă și în ciudă numai viceversa!

Păi că voi vă faceți că nu vedeți răstignirile sufletești și duhovnicești... nu vreți să le băgați în seamă... că la voi Cuvântul nu contează asta nu înseamnă că nu există... și dacă nu contează atunci chiar că am cum să-mi explic de ce au intrat minciunile în Tradiție... și pentru ce vă țineți cu dinții de ele... păi fiindcă voi chiar credeți că nu contează ce scrie în Scriptură... ci e numai așa cum v-a educat nenea că cică nu e scris 1000 și apoi încă 1000 ci e vorba de mii și mii de ani, adică nenumărate mii de ani. Deci sunteție mai rău ca mahomed că și ăla a aplicat dreptatea ciuntelilor trupești... așa și voi dacă nu vă vedeți ciuntiți ziceți că nu aveți nimic la suflet, și ziceți că ăla e sufletul care îl doare numai pentru trup... păi chiar nu se vede că suntem o țară de invalizi? Și ce ați mai vrea să ajungem o țară de morți ca să credeți în Cuvântul lui Dumnezeu și să vă pese? Deci a fost și este răstignit Mihai, unsul Domnului, neincetat este răstignit de când a fost adus pe lume de maica sa Elena și crescut de bunica Maria... și uneori e răstignit mai mult, alteori mai puțin... mirarea este cum de a răbdat și cum de n-a hulit și s-a mai și întors la un neam de vânzători de țară și de credință sfântă... Pe care El și părintele său Carol II le-a iubit și le-a respectat căci ei au respectat ce este scris, și era scris așa ''Nihil sine Deo''
Citat:

Panseu: Păi cum de acolo am zis dacă n-au trecut numai 2 zile cât o mie de ani? Nu trebuiau să treacă 3 așa cum susținea Nostradamus? Se vede deci că n-ai ghicit... ci de acolo știu că așa era scris la Apocalipsis, 1000 de ani și apoi încă 1000 de ani cum spune Cuvântul lui Dumnezeu. Iar eu bănuiam doar că e vorba de trei zile, ca o asemănare așa cum a fost cu Domnul Iisus Hristos de Înviere, dar nu e vorba de așa ceva ci e vorba de Înțelepciunea Creației... Restaurarea ei în Veșnicie de către Cuvântul lui Dumnezeu, Iisus Hristos prin care toate s-au făcut de la Tatăl dăruite nu păcătoșilor ci sfinților și drepților! Deci raționamentul meu chiar dacă nu e scânteietor ca al sfinților, totuși nu poate fi ghicit de tanti grijania pe bază de zaț de cafia. E vorba de altceva, e vorba de Eden, și de Raiul pe care l-a sădit Dumnezeu în Eden.

Riposta: Vsovi, dacă-i aperi pe Pucioși aducând ca argumente zdrobitoare născocirile lui Nostradamus, atunci s-a împlinit proverbul acela: “Cum e sacul, și peticul” .
Și: “Spune-mi cu cine te aduni, ca să-ți spun cine ești”.
Și: “Cum e turcul, pistolique”.

Ia uitați-vă repede într-o oglindă, să vedeți dacă nu v-a crescut nasul ca lui Buratino, fratele lui Pinocchio.
Păi draga mea dușmancă, se vede că fușerești... păi nu vezi că eu am amintit de Nostradamus tocmai ca să demonstrez că era un prooroc mincinos chiar dacă vedea filme din viitor... și le băga în catrene?

Și așa au venit și ăștia de la MISA pisa de au amestecat pe Sundhar Sing, pe Medicul indian martir Singvrei, ce a murit pentru Hristos, au amestecat cu Nostradamus și cu desfrânările așramului adică cu mândriile lucrăturii din viespar, cu centri tantrici, karmici, ceakre și tot felul de blestemății că mi-au crescut și coarne când am fost pe la ei... și de ce făceau așa? Păi ca să mînce creștinii binele, proorociile lui SingVrey, musai împreună cu răul și să facă ei și răul... că desfrânarea cine o poate refuza dacă cică te desăvârșește ea la ceva. Sau lăcomia sau cale spre înțelepciune... Păi degeba ajungi înțelept dacă pe drum te-ai copt... și ai ajuns o coptătură bătrână și putredă... la suflet mă refer dar și la trup. Dacă ai ajuns ciumeg... ce faci cu înțelepciunea? Miorlăi ca fecioarele nebune? Miorlăi ca cele 5 mâțe neânțelepte neștiind cum să te împodobești de frica stingerii luminii, că nu mai ai ulei la candelă?

Deci nu ți-am spus că voi nu pricepeți textul? Și nu da vina pe text, căci e foarte clar: e o întrebare care scoate în evidență că ai ghicit prost!!! Și că Nostradamus e mincinos!!!

''Păi cum de acolo am zis dacă n-au trecut numai 2 zile cât o mie de ani? Nu trebuiau să treacă 3 așa cum susținea Nostradamus?''

Și te-am demonstrat că defapt tu crezi în proorocii mincinoși... și nu pricepi un umil păcătos ca mine dar te dai lingvisvistă... păi nu ați ajuns de râsul licuricilor?

Deci din cuvintele tale te-ai demonstrat că ești vrăjitoare ce ar trebui să fi arsă pe rug, dar aș jigni pe Ioana D'Arc dacă aș cere asta... așa că nu te ard ci mă rog să ai viață lungă, că poate măcar la sfârșit ai să afli Cine este Mântuirea SUFLETULUI tău... că văd că de sănătoasă ești plină de sănătate... dar e de niciun folos dacă ești sculată ca ienicer pe tarlaua ce a rodit, și iată te regăsești luptând pentru apărarea hambarului și scaunului de boier, împodobit în roșu și stacojiu... că astăzi și țăranul e tot boier iar boierul nu mai e boier ci e ... păi e țăran. Deci mântuirea vine de la Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu, direct din Templu! Direct de la Tatăl prin Fiul și întru Duhul Sfânt care ia de la cei buni și dă și la cei răi, ca și unii și alții să se bucure întru Domnul.

Last edited by vsovivi; 21.07.2010 at 09:17:18.