Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Dacă imaginile oferite sfântului Ioan Teologul de către Martorul Credincios (Isus Christos) sunt exagerate, am exagerat și eu. Desfrânata Babilonului Mistic așa este prezentată: cu un potir de aur în mână și îmbătată de sânge. Cred că niciun creștin nu și-ar dori să facă parte din acest "tainic" conglomerat babilonic. Dumnezeu să ne ferească!
Nici eu, nici frații mei penticostali de pe forum nu avem nimic în comun și nu suntem de acord cu manifestările acelea "charismatice" exemplificate atât de copios de fratele meu kesarion breb. De aceea nici nu m-am simțit obligat să-i răspund.
|
Bai "pocaitule", unde vezi tu ca se vorbeste despre Desfranata Babilonului
Mistic ? Cine te-a invatat pe tine sa interpretezi asa Biblia, sectarule ? Asa scrie in bibliile voastre masluite, ca in Biblia noastra nu se pomeneste despre nici o desfranata a babilonului MISTIC ? Unde ai gasit tu ca ar fi vorba despre vreun babilon mistic mai impertinentule ? Si daca tot ar fi vorba despre asa ceva, uita-te la Babilonul Ecumenist si antihristic ! si nu mai jigni Biserica lui Hristos, ca s-ar putea sa arzi in focul iadului !
Iar in ceea ce priveste miscarile "charsimatice-fantomatice" aveti si voi si mai ales tremuratorii foarte multe in comun cu ei, si anume ca faceti parte din aceeasi legiune de secte "crestine" numai ca aia sunt mai deraiati de la realitate decat voi ! Vad ca esti foarte darnic la "fratietate" dar de sectarii charismatici nu prea vrei sa te atingi; ai cumva impresia ca va separa multe, insa realitatea este ca toti sectarii aveti acelasi tata: tatal minciunii, cel care inca de la inceput a fost ucigas de oameni !
PS
Apropo, vroiam sa te intreb daca "proorocii" sectari adventisti au reusit sa calculeze cu precizie data revenirii Mantuitorului ? Din cate stiu, marii "profeti" (mincinosi !) sectari adventisti au stabilit ca pe la 1843 sau 1844 trebuia sa vina Hristos a doua oara si sa va ia pe toti "alesii Domnului" pe sus ! Se pare ca nu prea le-au iesit "profetiile", insa le-a iesit arama pe fata de prooroci mincinosi, amagitori si inselatori !