Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Si oa alta veste mai putin buna : Trebuie sa-ti mai faci ordine in ganduri ca sunt foarte razlete.
In privinta Mirungerii intr-adevar m-am corectat dupa disputa cu tine,nu stiu daca ai avut timp sa observi,si am spus ca se poate face si a doua oara,dar nu ca repetare a tainei ci ca intarire in credinta a celor care au parasit Biserica.Acolo ai avut dreptate.
In rest ,perorezi multe si nevrute.Daca ai avut sansa sa ajungi la manastirea Essex si nu ai inteles nimic,dupa cum se vede,mai ai o posibilitate.Contacteaza-l personal pe Kenneth pe facebook sau pe email si poate iti vei schimba parerile.Lasa fanatismul deoparte.
|
Da, cu sigurantza ca ar trebui sa-ti pui ordine in ganduri, cat de curand!... mai bine fa-ti ordine in minte decat sa te tot grabesti sa tragi concluzii gresite si sa te tot 'iei dupa toate mushtele' precum Klaus Kenneth & co... dar si mai bine, incearca sa te rogi, sa citesti rugaciuni si acatiste (cu mult mai folositoare), in loc de pierdut vremea cu scrieri de-ale lui Kenneth & co...
Citat:
În prealabil postat de Daniel777
In rest ,perorezi multe si nevrute.Daca ai avut sansa sa ajungi la manastirea Essex si nu ai inteles nimic,dupa cum se vede,mai ai o posibilitate.Contacteaza-l personal pe Kenneth pe facebook sau pe email si poate iti vei schimba parerile.Lasa fanatismul deoparte.
|
Dimpotriva, eu as spune asta despre tine, ti se aplica tie, si nu mie (in nici un caz)!... Am si eu slabiciunile si lacunele mele, destule, si recunosc, dar in cazul de fatza e putin diferit... Ai observat singur ca am avut dreptate in privinta tainei Mirungerii (si ti-am adus si argumente solide etc), ar fi bine sa observi ca am dreptate si in celelalte privinte, si ca nu 'perorez' etc deloc, doar de dragul de a 'perora' pe-aici aiurea, cum faci tu doar de dragul de-a avea ultimul cuvant (dealtfel, tipic celor autosuficientzi ca tine, destui), ci numai vin cu unele argumente, in incercarea de a te lamuri si scoate la lumina, cat de cat... Dar daca tu refuzi cu obstinatie sa intelegi si te incapatzanezi sa persisti cu ale tale, doar de dragul contrazicerii etc, pb ta, ce pot sa zic, decat sa-ti urez, din nou, sa e lumineze Bunul Dumnezeu... E bine macar ca ai observat ca trebuie sa-ti faci ordine in ganduri, e totusi, un inceput (promitzator, sa speram!)
Si nu se pune pb 'fanatismului' la mine (departe!), iarasi te grabesti si aici cu alte concluzii gresite (ca si in cazul in care ma acuzai de 'emfaza' etc), dar daca tu asa vezi lucrurile... imi pare rau. Chestia cu a-i acuza de 'fanatism' sau, respectiv, 'extremism religios', este doar un alt tertip, o alta stratagema de tip ecumenist sau new-age etc, de manipulare subtila a maselor spre a-i marginaliza sau inlatura pe cei care inca se mai opun 'schimbarii' de tip antihristic pe care vor ei sa o instaureze peste tot, 'pregatind terenul' stapanitorului intunericului... Asemanator, prin presa aparusera si niste fabricatii si minciuni sfruntate precum ca monahii de la man. Esfigmenu din Sf. M-te ar fi 'extremisti religiosi' care ar avea arme si camere video la man. lor etc. Si un alt exemplu de abuz si manipulare ar fi si evidentele trimise unui website de un tanar soldat din America, in care un grup de soldati au deschis focul 'din distractie', asupra unor civili afgani, printre care si copii, toti neinarmati, omorandu-i pe unii si ranindu-i grav pe majoritatea dintre ei, si razand/chiuind in hohote, de nu mai puteau de atata 'distractie', apoi au lansat mesaje mincinoase precum ca afganii ar fi deschis focul primii si ca ei doar le-au opus 'rezistentza eroica' etc! Si nu numai ca website-ul respectiv nu a publicat filmuletzul respectiv, surprins de tanarul soldat cu tel. mobil, dar l-au si predat autoritatilor si a fost pedepsit (bine, si din cauza ca, de suparare, mai vrusese sa faca publice si multe documente strict secrete privind securitatea nationala a tarii) etc. Si circulau mai multe dovezi cu abuzuri (provocari pt. teroristi) comise de unii soldati americani si britanici (unii, la betzie) prin tarile islamice, in care torturau fara motiv capturati din tabara adversa (unii dintre civili neinarmati etc), iar ulterior au fost toate oprite brusc, si relatia dintre presa si armata era cam tensionata, dar apoi, eventual, s-au 'impacat' si au inceput sa scrie mai mult articole elogioase (mai ales dupa ce unii soldati au murit la datorie etc). Si inca un alt exemplu, daca vrei, de 'fabricari de stiri', chiar si in lipsa de subiecte demne de luat in seama, dupa dictonul 'publish or perish' - in timpul administratiei lui Margaret Tatcher, vreo cativa jurnalisti etc au 'plantat', 'imprastiat' niscaiva gunoaie (resturi de ambalaje etc) intr-un parculetz din spatele cladirii parlamentului britanic, apoi au filmat-o pe madam Tatcher venind 'in tromba' (sau, ma rog) si prefacandu-se ca aduna 'gunoaiele' intr-o campanie 'keep Britain tidy', apoi kile intregi de cerneala folosita pt. scris articole (care de care mai mincinoase si mai lingusitoare etc). Asa ca nu-mi zice mie de manipulari in masa si fabricatziuni din astea ieftine gen a face sa para ca unii ar fi 'extremisti' sau 'fanatici' si tot felul de astfel de acuzatii, complet nefondate... ca mi-e o lehamite...