Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 11.05.2007, 18:20:23
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 2io

VREAU SA TRAIESC! acestea sunt într-adevăr niste cuvinte puternice, o vointă puternică.
Dai ai fi citit mai bine postarile ai inteles ideea stimate. Sunt impotriva avortului caci e ucisa o viitoare viata umana. Si o mama care isi ucide copilul e nascut e mai rau ca o criminala...dar totusi acel inceput de viata nu cred ca e mai important decat o viata . Cand viata mamei este pusa in pericol sunt PENTRU AVORT caci in acest caz pierderea e dubla ar muri si mama si viitoarea fiinta. In Biblie e mentionat faptul ca fatul nenascut nu reprezinta viata...iata ma bazez pe sursa noastra sfanta ortodoxa si nu pe faptul ca AM O VOINTA PUTERNICA!

Si eu contez ca fiinta umana creatie a lui D-zeu si faptul ca sunt femeie nu va da dreptul sa ma judecati, daca ati fi fost in locul femeilor cred ca ati fi dat bir cu fugitii. Daca ati asista la nasterea sotiilor voastre cu siguranta ati fi mult mai toleranti ca soti si intelegatori iar familia ar fi mult mai rezistenta. Dar ce sa-i faci...femeia a fost asuprita de cand a fost creata lumea asta...noroc de Iisus Hristos care ne-a redat drepturile luate tot de egocentrismul masculin altfel si acum am fi fost neindreptatite. Imi pare rau ca sunt dura dar asta e realitatea:) In cazul in care viata imi este amenintata, da aleg avortul! Nu doresc sa fiu martira si aceasta ideea este mai degraba sinucidere. Tot pe Biblie ma bazez: Trupul este templul lui D-zeu...asadar in cazul unei sarcini care nu are nici un final sau duce la moartea mamei constinenta...eu cred ca e sinucidere curata! Si sunt intrigata de calugari care nu stiu ce inseamna o femeie sa judece o femeie si sa o condamne la MOARTE prin simplul fapt ca habar nu are de ginecologie. Si printre altele cred ca un calugar de a ajunge preot necesita studii si experienta de viata pentru a intelege viata si a putea jdueca aceste cazuri.
Viata mi-a dat-o D-zeu si nu o voi oierde fara as gandesc doar ca un calugar a spus asta. Un preot adevarat ar analiza toate situatiile.

Reply With Quote