View Single Post
Vechi 21.07.2010, 12:34:41
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Cum l-ati ales pe Sfantul vostru protector sau Sfintii de ce nu,?De ce este Sfantul vostru protector si cum ati realizat ca va ajuta ,ca va asculta?PUTETI spune o POVESTE adevarata cu VOI SI SFANTUL VOSTRU PROTECTOR?Multumesc mult.Doamne ajuta!
De cate ori am fost la rascruce de drum si nu stiam incotro sa merg SF. NICOLAE si MAICA DOMNULUI MI-AU ARATAT CALEA DREAPTA.
Una din cele mai mari minuni este aceea petrecuta acum 3 ani. Fiul meu in urma unui accident la joaca si-a fracturat piciorul ce i-a fost pus in ghips urmand a reveni in spital pentru o interventie chirurgicala ce trebuia facuta pentru ca oasele sa fie aranjate...era vorba de o dubla fractura. Eu cand am auzit una ca asta am inceput sa plang pentru ca fiul meu avea atunci 8 ani si interventia era destul de dificila. Ajunsa acasa cu lacrimi in ochi am citit PARACLISUL MAICII DOMNULUI pana in ziua operatiei. In ziua operatiei i s-au recoltat din nou toate analizele pregatindu-l pentru operatie...am luat legatura cu medicul anestezist si cu o jumatate de ora inainte de intrarea in operatie a trebuit sa mergem sa-i faca o noua radiografie pentru a vedea unde trebuie exact intervenit...in momentul in care a fost asezat pe masa i s-a taiat ghipsul si s-a facut radiografia cei doi medici au spus ca oasele s-au lipit si ca nu mai e nevoie de interventie chirurgicala amandoi spunand ca asta e minune de la Dumnezeu. Eu am spus e minune de la MAICA DOMNULUI. A fost pasat din nou si trimis acasa. Asta e una din cele mai dragi minuni intamplate mie pacatoasei.
SFANTUL NICOLAE este mijlocitorul rugaciunilor mele este cel care mi-a aratat drumul pe care trebuie sa merg. In urma cu 5 ani de zile serviciul era cel care imi creea mari probleme in toate sensurile urmand in cele din urma a se desfiinta. Am mers si am facut dezlegari in Biserica Sf. Nicolae si dupa 3 saptamani am ajuns la concluzia ca trebuie sa plec din tara pentru a-mi putea tine familia...asta credeam eu numai ca SFANTUL NICOLAE avea alte planuri cu mine...dupa ultima slujba de dezlegare am plecat din Biserica indreptandu-ma spre prietena mea...ea avea ziarele si uitandu-ma dupa posturi de angajare am gasit unul din ele potrivit pentru mine in sensul ca toate cerintele lor eu le indeplineam. Desi era un post unde se intra cu mari interventii eu am simtit ca acel post este trimis pentru Mine de SFANTUL NICOLAE. SI ASA A FOST! SFANTUL NICOLAE ESTE MARE FACATOR DE MINUNI ALATURI DE MAICA DOMNULUI!!!
MULTUMESC PENTRU TOT.
Reply With Quote