21.07.2010, 14:29:34
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
|
|
238. Cum să devii dintr-un inginer serios un biet spammer pucios
238. Cum să devii, dintr-un inginer serios, un biet spammer pucios (II)
Dar ca să nu creadă cineva că fabulăm, sau că țesem răutăți gratuite la adresa bietului om, iată aici o mostră din sudoarea muncii sale de internaut pro-pucios:
From: mihailmateescu@gmail.com [mailto:mihailmateescu@gmail.com]
Sent: Sunday, July 18, 2010 11:01
To: [...]@[...]
Subject: Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român
Link audio :http://www.noul-ierusalim.ro/php/look.php?cheie=1022
Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român
Sunt Domnul si-Mi întaresc portile ca sa intru cuvânt în cartea Mea de azi, [...]
O, neam român, te-am învatat, tata, [...]
Ti-am trimis carte scrisa si M-am folosit de servii Mei, care aud din gura Mea cuvântul peste om, si te-am învatat, neam român, [...]
Iata suferi, [...]
Daca voi, cei ce stati la porti, nu veti lua cuvântul lui Dumnezeu de peste voi ca sa-l împliniti [...]
Sculati-va [...]. Amin.
O, nu trebuie sa-i dau Eu omului mura-n gura [...]
O, neam român, [...]
O, împaca-te cu Dumnezeu, neam român! [...]
Voi, cei de la porti, nu întoarceti spatele înspre cuvântul Meu de peste voi, [...]
Am între voi pe martorul Meu [...]. Amin.
Acum pecetluiesc [...]. Amin, amin, amin. 08-07-2010
Link: http://www.noulierusalim.ro/index2.htm
Te rugam sa nu consideri spam acest mesaj al Domnului pentru romani. Daca nu te superi, citeste si da mai departe spre mantuirea ta!
Reply Forward
Desigur că textul a fost trimis integral, inclusiv cu pasajele care aici au fost doar sugerate (prin trei puncte plasate între paranteze drepte).
Săracul Mihăiță, acum vede și el probabil cum este să fii interfață docilă, sculă bleagă și slugă scopită pentru a servi tupeul stăpânilor lor, care au școala și plăcerea scoaterii castanelor din foc cu mâna altora. Adică, “eunucul” Mihăiță a învățat lecția: “unde-i ordin, cu plăcere!”. Lasă însă impresia că tot mai are carențe în educația pucioșistă, căci sloganul comunist “Citește! Și dă-l mai departe!” pare a i se fi imprimat definitiv în subconștient.
Dar, Mihăiță dragă, oare nu era mai bine să fi rămas în familia ta, unde soția Diana și fiica Sabina te-ar fi respectat cu sinceritate ca pe un frate mai mare, fără a te înhăma la sarcini care-ți maculează imaginea și-ți strivesc conștiința?
Last edited by mariamargareta; 21.07.2010 at 16:44:46.
|