Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 11.05.2007, 20:31:39
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
:)Mirean,iti cer iertare:( ca am fost oarecum nedreapta cu tine dar,de,cateodata suntem prea sinceri si mai scapa si cate o impunsatura,directa sau indirecta.Am observat ca iti place sa ai tu ultimul cuvant:) asa ca o sa te las,daca tu vrei aceasta respectiv"sa judeci in continuare pe aproapele tau,al meu,al nostru,al vostru,al tuturor" precum Odin,citez pe Odin"judeca faptele,iar nu persoana",nu prea vad eu cum vine treaba aceasta,dar,de,ma rog.Doamne iarta-ne pe noi toti crestini si pseudocrestini,asta numai Tu stii cu adevarat,si lumineaza-ne mintea si inima noastra si,de asemenea,invata-ne sa Te iubim pe Tine si pe aproapele nostru,asa cum vrei Tu!
Uite cum e diferenta intre om si fapte.
Presupunem ca tu estu un om bun, credincios, iubitor, smerit (etc). maine dai cu masina peste un copil si il omori. Instantele nu te judeca pe tine omul bun, credincios, iubitor, smerit (etc), ci pe tine, soferul imprudent care a comis, involuntar, o crima.

Cam asa si cu parerile mele despre Corogeanu. O fi pr. Daniel "painea lui Dumnezeu", dar a comis, poate involuntar, o crima. Despre fapta lui discutam aici. Topicul se numeste "Cazul Tanacu", nu "Pr. Daniel Corogeanu".