View Single Post
Vechi 22.07.2010, 01:44:19
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de buterfly Vezi mesajul
Putem noi sa luptam? Nu prea.
Poti fi considerat drept nebun, iar faptul ca deja teoria conspiratie se vinde foarte bine poti fi considerat un amator de castig.Poti lupta pe fata, fara sa iti fie frica de repercusiuni din partea lor? Sau poti fi luat in deradere. Multi oameni nu cred pentru ca nu stiu, nu cunosc, nu se in
Din pacate acestea sunt vremurile si acesta este doar inceputul raului. Nu putem opri raul, dar putem sa nu mai facem noi raul. Ar fi un inceput bun si un scop in viata. Pana sa-i indreptam pe cei multi, sa incepem cu noi insine, caci avem ce indrepta.
Daca e sa luptam pentru ceva, atunci sa luptam pentru a inlatura nedreptatea facuta altuia. Pe cea facuta noua sa o suportam cu stoicism, dar sa ne angajam sa aparam pe altii mai slabi ca noi.

Sa ne angajam in lupta impotriva BACSISULUI, care poare fi de un leu, dar poate fi si de zeci si sute de mii de Euro.

Lupt individuala nu va aduce rezultate vizibile. De aceea in vest, unde aceste manifestari negative sunt cunoscute de multa vreme, oamenii se aduna in ASOCIATII; iar o asociatie are alt cuvant de spus.

Aud acum din Romania:
- ca firmelor agro-turistice li se ia impozit retroactiv pe ultimi doi ani. De unde sa scoata oamenii acesti bani?!? Si de ce aceasta lege se aplica retroactiv?
- ca firmele, care au sediul in apartamente de bloc, trebuie sa-si ia alt spatiu, construit special in acest scop. Mi se pare o aberatie, avand in vedere, ca in toata lumea, firmele mai mici au sediul in apartamente de bloc. Daca eu as vrea sa incep o activitate comerciala, as putea sa-mi folosesc sufrageria ca sediu de firma, sa imi platesc chirie mie, ca proprietar al apartamentului. Asa se face in UE. Romania nu e in UE?!?

Ceea ce lipseste in Romania este RESPECTUL fata de om; exista respectul fata de bani, dar nu fata de om. Acest lucru trebuie schimbat, caci omul a fost creat de Dumnezeu si este incununarea creatiei lui Dumnezeu.
Reply With Quote