View Single Post
Vechi 22.07.2010, 10:18:02
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

...voi continua sirul la cateva din minunile pe care Dumnezeu si Sfintii le-au facut cu mine...nu pot sa spun totul pentru ca practic viata mea de cand m-am nascut si pana in acest moment este o minune pe care, din momentul in care am inceput sa constientizez ortodoxia si sa incep sa ma studiez si sa ma cunosc, am simtit-o clipa de clipa.
Rezultatul la aproape fiecare rugaciune l-am simtit daca nu in secunda urmatoare, in viitorul imediat apropiat. Erau momente cand nici nu apucam sa-mi termin gandul si ruga si ea era implinita...credeti-ma ca au fost momente de soc pentru mine. Simteam ca lesin, pentru ca mintea mea redusa nu putea intelege, concepe si in ultima instanta ajunsesem sa nu mai pot accepta ajutorul lui Dumnezeu atat de rapid....asta a fost si unul din motivele pentru care am ales sa merg in manastire...macar atat sa pot face si eu in schimb...dar, din pacate socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ.

OK!! pe parcursul acestui topic, in limita timpului liber o sa va mai scriu din experientele mele, in speranta ca va fi cuiva de folos...in rest sunt experientele mele de viata care in mod normal intereseaza mai putin pe cei din jur.