View Single Post
Vechi 22.07.2010, 12:33:51
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pandion Vezi mesajul
Ma gandesc ca nu iei literal aceasta fraza. Dumnezeu nu discrimineaza.
Nu e vorba de discriminare. Uite ce zice Pavel in Romani:
"Căci Scriptura zice lui Faraon: "Pentru aceasta chiar te-am ridicat, ca să arăt în tine puterea Mea și ca numele Meu să se vestească în tot pământul".
Deci, dar, Dumnezeu pe cine voiește îl miluiește, iar pe cine voiește îl împietrește. "

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Iad=moarte si moarte=iad?! Cum ai ajuns la concluzia asta?
Moartea a doua e iazul cu foc dupa cum spune Sf Scriptura.

Citat:
Ba sa stii ca merge cu scuze la Dumnezeu, mediul in care traieste un om este decisiv pentru felul in care se comporta, iar de multe ori nu are de ales.
Asta s-o crezi tu ca merge cu scuze. Iti dau 2 exemple de oameni care au trait printre pagani dar care si-au pastrat credinta nealterata fiind condamnati la moarte in anumite situatii.
1)Iosif
2)Daniel si prietenii lui.
Ar fi avut toate scuzele sa pacatuiasca(Iosif cu nevasta lui Potifar) iar Daniel sa se inchine la chipul de aur ca sa isi scape viata. Dar nici unul din ei nu a facut-o.

Citat:
Pacatul continua sa fie parte din om pana la moarte, fie ca acceptam fie ca nu. Unii doar pozeaza in fosti pacatosi, altii recunosc starea lor reala precum Sf. Apostol Pavel.
Ai inteles gresit. Nu e vb ca cineva nu are nici un pacat, ci e vorba de atitudinea fata de pacat. Cei care-s ai lui Dumnezeu se lupta sa nu pacatuiasca, pe cand ceilalti pacatuiesc fara nici o problema.
Credinciosul lupta impotriva pacatului, necredinciosul gaseste placere in pacat.
Ti-am dat exemplul lui Iosif, iti amintesti ce a zis cand nevasta lui Potifar a vrut sa curveasca cu el? Uite ce-a zis:
"În casa aceasta nu-i nimeni mai mare decât mine și de la nimic nu sunt oprit decât numai de la tine, pentru că tu ești femeia lui. Cum dar să fac eu acest mare rău și să păcătuiesc înaintea lui Dumnezeu?"

Intelegi ce inseamna sa fii credincios?
Reply With Quote