Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Când userul kesarion_breb va binevoi să-și salubrizeze limbajul, îi voi răspunde, până atunci îi voi ignora imundele mesaje.
|
Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb
... "preoteasa" E.W.
... care vin din partea preotesei EW.
|
Fratele Trice ti-a zis ca nu iti mai raspunde, de ce mai insisti acum?
Nu ti-ai salubrizat mesajele...gata,
Mie totusi imi este mila de tine si-ti mai scriu.
Inca mai am sperante sa te aduc pe cale cea buna.
De fapt ma bucuram prematur in urma cu ceva timp. Te mai pieptanasesi si tu un pic, ba chiar iti luasei un aer de profesor semidoct si, macar ca spuneai prostii, nu mai injurai, nu mai dracuiai ca de obicei. Privit de la departare pareai a fi om de bine, chiar... crestin. Facusei deci, clar, un pas inainte.
Dar am lipsit doua zile de pe forum si gata, cu parul valvoi si privirea ratacita, scotandu-ti ghearele tocite, tipi fara noima aceleasi expresii rebegite: „sectarii nu au calauzirea Duhului Sfant”, „minciuni”, „voi urati ortodoxia”, „dracul”.
Nu intelegi ca noi cu minciuna si cu dracul nu vrem sa avem de-a face iar de urat nu te uram nici macar pe tine, ii iubim pe toti oamenii pentru ca asa ne calauzeste Duhul Sfant?
Si inca ceva, fiule, spre cunostinta ta: EW nu era preoteasa pentru simplul motiv ca Bisericile Crestine NU au preotese. Mai sunt si crestini care respecta Biblia